Wetenschappelijk bewezen: beste man, dit maakt jou aantrekkelijker

Naast een hele dosis aantrekkingskracht en persoonlijke voorkeuren, zijn er ook een aantal bewezen aspecten waardoor jij direct aantrekkelijker uit de hoek komt. Gelukkig waren wetenschappers ook benieuwd naar deze kwestie en zijn er de nodige onderzoeken naar gedaan…

The key to success zit hem voornamelijk in gedrag, maar ook een aantal dingen waar je je genen voor moet aankijken. Gelukkig hier een aantal dingen waar je eventueel wat aan hebt. Zo hengel je de vrouwtjes binnen in 3..2..1..

aantrekkelijker-2

Dit maakt jou aantrekkelijker

Humor

We willen allemaal iemand waarmee we kunnen lachen en die ons aan het lachen maakt. Zo ook vrouwen. Weet jij een vrouw buikpijn van het lachen en een gevoelige kaak te bezorgen? Dan zit je goed, casanova. En vrouwen vinden dat mannen met humor intelligenter lijken. #winning.

Beard game

Moeten we de baard trend aanhouden of niet? Niemand weet het meer zeker. Trend of niet: de vrouwen kunnen een goed baardje op z’n zeker waarderen. Een onderzoek van wetenschappers aan de universiteit van New South Wales laat weten dat vrouwen een lekkere stoppelbaard associeren met mannelijkheid, volwassenheid, dominantie en agressie. Daarnaast haalt een baard de asymmetrie uit een gezicht, waardoor je direct knapper lijkt. Ideaal!

aantrekkelijker-1

Leeftijd

Cougars maken plaats voor vrouwen die niet per se een jonge knaap mee naar huis willen nemen. Ook wel het George Clooney-effect genoemd, waarbij een vrouw liever een oudere man kiest. What else? Het effect is volgens een studie aan de universiteit van Abertay in Dundee vooral te constateren bij vrouwen die financieel onafhankelijk zijn.

Looks

We kunnen er niet onderuit, looks spelen simpelweg óók een rol in dit spelletje. Echter zijn knappe mannen volgens verschillende studies leuk voor een avondje, maar niet for the long ride. Vrouwen kiezen sneller knappe mannen voor een short romance of misschien alleen een enkel logeerpartijtje. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat vrouwen uiteindelijker ook gelukkiger worden met minder knappe mannen. Zit je dan, met je knappe koppie.

Held

Mannen die met heldhaftige daden komen, krijgen meer credits van vrouwen. Denk hierbij aan iemands leven redden, de droger maken of simpelweg een pot opendraaien. Zolang zij ziet dat je risico’s neemt, haal je flinke punten binnen.

Soort zoekt soort

Ga niet te ver buiten de radar vliegen, Houston. Ga voor een dame die er plus minus even aantrekkelijk uitziet als jij. Als jouw partner aantrekkelijker is, heb je sneller angst voor je relatie volgens Mark Sergeant van de Nottingham Universiteit. Is de dame in kwestie een stuk lelijker? Dan zal je altijd het gevoel hebben dat je beter kan krijgen.

Bro’s before ..

Een Chinese studie heeft zich ook in de kwestie verdiept en gevonden dat mensen die goede punten scoren in hun omgeving, een aantrekkelijke indruk achterlaten bij de rest. Heb jij dus het idee dat jouw vrienden je eigenlijk een zak vinden? Zoek eerst andere vrienden, voordat je aan de dames begint.

Biertjes

Total
32
Share