Vrouwen versieren op het vliegveld? Zo doe je dat

Waarschijnlijk roept het woord vliegveld gedachten bij je op zoals: haastende mensen, irritante rollende wieltjes en die never ending bagageband zónder jouw koffer. Wij willen je erop wijzen dat het vliegveld niet alleen negatieve aspecten heeft. Laatst hebben we je uitgelegd waarom je goed gekleed naar het vliegveld moet gaan. Dat komt ook nu van pas, aangezien we ons hebben gefocust op het versieren van vrouwen het vliegveld.

Vrouwen versieren op het vliegveld

Het begint met een goede voorbereiding. We hoeven je niet te vertellen dat de uitspraak ‘kleding maakt de man’ ook op het vliegveld van toepassing is. Kleed je dus waar jij je goed in voelt en kom zo zelfverzekerd mogelijk over. Als je slippers hebt aangetrokken, mag je het niet eens proberen van ons.

Dan komt deel twee van de voorbereiding: zorg ervoor dat je geen haast hebt. Rondrennen over het vliegveld zal het ontmoeten van vrouwen niet bevorderen in ieder geval. Neem je tijd op het vliegveld om te relaxen en rond te kijken wat de vrouwen doen, als ze alleen zijn, om hun tijd te doden. Deze vrouwen staan (waarschijnlijk) open voor een ander gezelschap, want de mens is nu eenmaal een sociaal dier.

Vrouwen versieren vliegveld

Op het vliegveld

Je hebt de juiste voorbereidingen getroffen en je bent klaar om nieuwe vrouwen te ontmoeten. Eenmaal aangekomen op het vliegveld begint het spelletje namelijk pas echt. We nemen je stap voor stap mee hoe je te werk moet gaan als je wilt scoren op een plek waar niemand het had verwacht.

Kies de juiste bar uit

Probeer op een verstandige manier uit te kiezen waar jij je bakje koffie gaat bestellen. Bars buiten de beveiliging om werken het beste, daar zitten over het algemeen de vrouwen die geen haast hebben. Dit gaat meestal gepaard met een ontspannen mentaliteit en dat wil je. Dat is een stuk beter dan die gestoorde vrouw die al ingecheckt is, maar zich nog steeds overal druk om maakt.

Zoek niet direct contact met haar

Als je eenmaal een mooie vrouw hebt gespot, stap dan niet direct op haar af. Ga eerst een praatje maken met andere mensen om haar heen, zo zal je target inzien dat je gewoon een sociale kant hebt. Als je eenmaal inziet dat het tijd is om met haar contact te leggen, begin dan met wat jullie gemeen hebben: reizen.

Vrouwen versieren vliegveld

Vraag advies aan haar

Zodra je weet waar ze naar toe gaat, kan je haar advies vragen over wat zei het leukst vindt aan die bestemming. Stel vragen zoals: wat is jouw favoriete plaats daar? Probeer een emotionele band te scheppen, zorg ervoor dat ze er goed over gaat nadenken. Zo komen er waarschijnlijk positieve gedachten en herinneringen in haar op, die zei dan weer associeert met jou.

Stem je gespreksstof af

Besef goed dat je jezelf niet in een nachtclub bevindt, maar op een vliegveld. Dit vergt een andere aanpak als het gaat om het voeren van een gesprek. Het beste is om het gesprek te beginnen met situationele vragen zoals: is er een Starbucks hier? Of: is onze vlucht op tijd? Mocht ze hier op in haken, dan is het tijd om haar te vragen of ze ook een bakje mee gaat drinken.

Blijf kalm en vooral jezelf

Dit is een tip die mannen op elke plaats kunnen gebruiken om vrouwen te versieren. Alleen op het vliegveld is er een grote kans dat vrouwen open staan voor een gesprek met jou, al is het maar uit verveling. Probeer jezelf niet teveel aan te dringen, vrouwen die alleen zijn hebben vaak zin in een leuk gesprek. Ze zijn er niet op uit om versierd te worden, zeker niet op een vliegveld.

Hopelijk neem je deze tips mee, voor de volgende keer als je een vlucht voor de boeg hebt. Het lijkt ons namelijk leuker om vrouwen te versieren dan eindeloos muziek te luisteren of voor je uit te staren op een stoeltje bij de gate.

Vrouwen versieren vliegveld

 

Total
19
Share