Te koop: Aston Martin Vanquish van Daniel Craig

Wie James Bond zegt, zegt eigenlijk ook meteen Aston Martin. Sinds jaar en dag is het automerk verbonden aan 007. De eerste keer was in 1964: de D85 in Goldfinger en in de laatste films mocht ook Daniel Craig in de parels van Aston Martin rijden. Het bedrijf heeft speciaal voor Craig een sowieso al gelimiteerde versie van de Aston Martin Vanquish laten ontwerpen, geheel in het donkerblauw. En nu gaat Craig, zo sociaal dat hij is, zijn kindje verkopen voor een goed doel. De veiling staat gepland voor eind april in New York, en ook jij kan er aan deelnemen als je wil!

Aston Martin Vanquish

Craig’s limited Aston Martin Vanquish heeft maar een oplage van 100 exemplaren. De Vanquish is namelijk geproduceerd ter ere van het 100-jarig bestaan van het merk. Het is dus niet alleen speciaal dat de wagen van Craig is geweest, maar je bezit dan ook nog eens een limited edition. Elke Vanquish heeft zijn eigen serienummer gekregen en die van Craig is natuurlijk 007. Het ex- en interieur donkerblauw vanwege Daniel’s voorliefde voor denim, laten wij daar nu toevallig ook een voorliefde hebben.

aston martin daniel craig Goede doel

Ondanks dat de Vanquish speciaal voor Craig ontworpen is, gaat hij hem toch verkopen. De opbrengst gaat naar  ‘The Opportunity Network’ in New York. Dit goede doel helpt studenten die geboren zijn in een achtergestelde wijk, hun doelen toch te behalen. Zowel Daniel als zijn vrouw zijn actief in het bestuur, ga zo door zouden wij zeggen! Die opbrengst, zoals verwacht, kan nog wel eens oplopen. De waarde van de Vanquish wordt namelijk geschat tussen de €320.000 en €480.000.

Total
29
Share