Zuid-Afrika rond met de auto

De mooiste plekken op aarde zijn onder andere te vinden in het enorme Zuid-Afrika! Ontmoet The Big Five, kijk over de eindeloze prachtige landschappen en omarm de uiteenlopende culturen en hoe erg ze verschillen met die van ons. Zuid-Afrika heeft veel te bieden. Aan de ene kant de prachtige natuur en aan de andere kant de bruisende steden, zoals  het Las Vegas van Zuid-Afrika: Sun City. Dit plaatsje vol met luxe casino’s, shows en dure hotels ligt 150 kilometer van Johannesburg. En een paar uurtjes rijden de andere kant op kun je de meest uiteenlopende diersoorten vinden in het Kruger National Park. De kans om hier alle vijf van The Big Five tegen te komen is heel groot!

Dé beste manier om het land te ontdekken is door een auto te huren in Zuid-Afrika bij Cardelmar. Op deze manier zit je niet vast aan vertrektijden van het publieke transport en zo zie je Zuid-Afrika op z’n best. Je kunt precies zien wat je wilt zien en een eigen schema aanhouden. Dit geeft je alle vrijheid!

Ook Kaapstad is een aanrader om ‘even’ langs te rijden. Deze wereldberoemde stad, met Nederlandse invloeden, kent vele attracties en is makkelijk bereikbaar per huurauto. In het midden van de stad vind je Tafelberg met een adembenemend uitzicht. Ook Robben Island en Kaap de Goede Hoop (50 km verderop) zijn een echte must-see als je in Kaapstad bent. Je kan er ook super goed op stap, maar zorg dat je daarna de auto even laat staan 😉

Zuid-Afrika is iets dat je gezien moet hebben!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS