Dit whiskyglas met built-in sigaarhouder heeft elke whiskyliefhebber nodig

Al eerder kwamen de whiskyballen voorbij als ultiem kerstcadeau. We vullen dit graag aan met een whiskyglas met built-in sigaarhouder. Uiteraard worden we erg wild van de combinatie van whisky met een goede sigaar.

Om het leven een stuk makkelijker te maken is er een glas ontwikkeld om deze twee favourites dicht bij elkaar te houden.

Whiskyliefhebbers mogen een gat in de lucht springen voor dit whiskyglas met built-in sigaarhouder. Overigens ook de vriendjes of vriendinnetjes van, die zelf niet enorm fan zijn, omdat dit een fantastisch cadeau is voor onder de boom.

“There is no bad whisky. There are only some whiskies that aren’t as good as others.” – Raymond Chandler

whisky-sigaarhouder

Whiskyglas met sigaarhouder

Voor alles rondom whisky moet je bij Corkcicle wezen. Ook een whiskyglas met built-in sigaarhouder is voor het bedrijf niet te gek. De struggle om beiden vast te houden is met dit glas natuurlijk volledig opgelost. Corkcicle heeft ook rekening gehouden met verschillende groottes van sigaren, dus al je Cubaanse of Colombiaanse pareltjes passen in de houder.

Gooi de haard aan, doe je ogen dicht en het lijkt net of aan het strand in Colombia zit. Je whisky weg tikkend en zo nu en dan een hijsje van je welverdiende sigaar. Plato o plomo.

Eerder hebben ze al een glas ontwikkeld waarmee je whisky koud en tegelijkertijd zijn smaak behoud. Ook geen misselijk idee voor de kerst natuurlijk, zeker niet als je er een leuk pakket van maakt. Overigens is dit ook een cadeau wat je te allen tijde aan jezelf mag geven, no judgement. Het fijne glaasje kost maar €17,20 en is het is eigenlijk zwaar onacceptabel om hem niet in je collectie te hebben staan.

whisky-sigaarhouder
Foto: Corkcicle

 

Total
9
Share