Begin je ochtend goed met de Spreadable Whisky Single Malt Marmalede

CREDITS: Firebox

Zeg maar dag tegen je bammetje kaas die je nog even snel naar binnen gooit als je nog half aan het tandenpoetsen bent. Je pindakaas, rookworst of de confituur van je oma is vanaf vandaag verleden tijd. Begin je dag voortaan met een zorgvuldig laagje spreadable whisky op je brood. Gegarandeerd een mooi begin van de dag!

Spreadable Whisky

Wij weten hoe lastig het kan zijn om in de ochtend je bed vaarwel te zeggen. “Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag”, nou fuck that. Begrijpelijk dat je geen zin hebt om in de ochtend tijd te maken om rustig te gaan genieten van je havermoutpap met een paar krenten erdoorheen. Gelukkig is er vanaf nu een alternatief. Beleg je boterhammetjes vanaf nu met een laagje spreadable whisky. Gegarneerd met een stukje Roquefort-kaas. Uitgebreid ontbijten? Hell yeah!

De spreadable whisky is een mengseltje van sinaasappel marmalede en single malt whisky. Perfect voor degene die op maandagochtend nog een beetje moeten afkicken van de alcohol het weekend ervoor. Een glas whisky is echt een beetje overdreven, terwijl de whisky spread gewoon beleg is. Goed excuus.

De spreadable whisky is hier te bestellen. Wel pas vanaf 17 september op voorraad.

Of maak ‘m zelf: koop een potje sinaasappel marmalede en geef het een scheut van je favoriete whisky. Klaar is Kees.

Foto: Calum Lewis
Total
0
Share