Weekly Essentials #19 Musthaves voor in je woonkamer
De ene ochtend stap je de deur uit met dertig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe Essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende Essentials, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Musthaves voor in je woonkamer

Eglo Vintage Chester vloerlamp

Deze uniek vormgegeven vloerlamp is gemaakt van staal. De zwart met koper kleurencombinatie zorgt voor een stylisch én stoer effect. Zet deze lamp naast je bank of bij een jou wiskeytafeltje.

Check out in Essentials

FUJL Butterfly Chair vlinderstoel

Deze vlinderstoel moet je gewoon in je huis hebben staan. Het ontwerp van dit soort stoelen is al meer dan tachtig jaar oud en nu nog stééds goed. Zet hem bij je televisie of haard om in weg te sukkelen, of zet hem bijvoorbeeld in de slaapkamer. Elke stoel is handgemaakt, waardoor er ze allemaal van elkaar verschillen. De één wat donkerder dan de ander.

Shop via bol.com | €250

It’s about RoMi tafellamp

Dit lampje is perfect om op je nachtkastje of bijzettafeltje te zetten. Het strakke design geeft een stijlvolle toevoeging aan je interieur en in de avond is ie vooral gezellig.

Shop via bol.com | €63,40

BePureHome Rodeo poef

Deze poef zit mega lekker, is stevig en gemaakt van mooi leer. Leg op zondagochtend je voetjes erop, neem een kopje koffie erbij en kijk een goede Netflix serie.

Check out in Essentials

Xclusivewood houten wekker met draadloze oplader

Nooit meer verslapen én nooit meer een lege telefoon dankzij deze houten wekker. Het display geeft een digitale tijd aan en de temperatuur aan. Daarnaast zorgt hij uiteraard ervoor dat je op tijd je nest verlaat. Wanneer je je telefoon bovenop legt zal deze opladen (mits je telefoon dit kan) en hoef je nooit meer met het kabeltje te rotzooien.

Check out in Essentials

Source :

UnsplashESSENTIALS