TW Steel Maverick

CREDITS: United Studios

TW Steel komt met een heerlijke nieuwe collectie horloges: the Maverick Collection. Een flinke collectie horloges gebaseerd op vintage modellen maar met een modern vleugje. Eenvoud met op de juiste plaatsen details. Kies je voor een stoere lederen band of ga je voor een luxe fijne stalen variant? De keuze is aan jou!

details_maverick (1)

The Maverick Collection

The Maverick Collection bestaat in principe uit één ontwerp. Een klassieke ronde kast met een mooie, opvallende kroon. Het verschil tussen de horloges zit hem in de kleurstellingen, grootte, materiaalkeuze en natuurlijk het uurwerk.

Mijn keuze was gevallen op de TW Steel MS15. Een mooie maat om mijn ietwat smalle pols. Flink wat groene lume, die geweldig kleurt bij de matzwarte wijzerplaat. De NH35 automaat van Seiko loopt soepel en heeft een gangsreserve van 48 uur. De grove lederen band in combinatie met het glanzende staal maakt dit horloge af. Voor een adviesprijs van €569,- heb je dus een écht horloge.

Naast de automaten zijn er ook quartz uurwerken en chronografen beschikbaar. Persoonlijk vind ik de chronografen wat druk ogen met de al flinke, Panarai achtige cijfers. Ook zit de datumaanduiding dan niet in het midden, maar dit alles is natuurlijk een kwestie van smaak.

De TW Steel Maverick Collection is geprijsd tussen de €289,- en de €589,-. Tussen zoveel verschillende modellen en prijsstellingen moet dus voor iedereen wat wils zitten!

 

collection_maverickcollection_maverick

Total
0
Share