Klassieke upgrade voor iconische OMEGA Seamaster Aqua Terra

CREDITS: OMEGA

Als een merk sinds 1848 al furore maakt, is het zoeken naar iets wat het merk écht windeieren heeft opgelegd. En in het geval bij OMEGA hebben we daar een voorbeeld van: de zwarte wijzerplaten.

Sterk in eenvoud, sterk in een ingetogen luxe uitstralen. Nu de Seamaster Aqua Terra zich óók in het zwartewijzerplaten-assortiment beweegt, wordt er een nieuw succeshoofdstuk aan het Zwitserse verhaal toegevoegd.

OMEGA Seamaster Aqua Terra

OMEGA zet die klassieke look namelijk voort in de Seamaster Aqua Terra-collectie, met drie opvallende maten en glanzende zwarte wijzerplaten die zijn verrijkt met een gelakte afwerking.

OMEGA Seamaster Aqua Terra
Foto: OMEGA

Ode aan historische duikhorloges

Zo krijgen de op de oceaan geïnspireerde horloges, die door zijn symmetrische ontwerp doet denken aan historische duikhorloges, een upgrade. Ze zijn modern op hun eigen manier en combineren Co-Axial Master Chronometer precisie met geïntegreerde horlogebanden.

De roestvrijstalen serie is draagbaar in verschillende takken van de horlogesport: van directiekamer tot vakantie, zoals OMEGA het zelf mooi verwoordt. Door de gelakte afwerking is de Aqua Terra heeft een strakke uitstraling die door zijn tijdloosheid heel je leven nog hoge ogen gooit.

Specs

De OMEGA Seamaster Aqua Terra komt in drie verschillende maten: 34 mm, 38 mm en 41 mm. De eerst genoemde onderscheidt zich door het ronde datumvenster en zeilbootvormige indexen – zonder minutenbaan. De 38 mm en 41 mm hebben de bekende details, zoals het trapeziumvormige datumvenster, scherpe driehoekige indexen en een buitenste minutenbaan.

Alle modellen zijn elk gecertificeerd door METAS, waardoor je garantie hebt op de Zwitserse standaard voor precisie, prestaties en magnetische bestendigheid. Plus: de OMEGA Seamaster Aqua Terra is tot 150 meter (500 ft) waterbestendig. Dat kon ook niet anders, natuurlijk.

Of-ie ook portemonneebestendig is? Dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar het prijskaartje is €7300. Schoon aan de (zee)haak.

Source:
OMEGA
LEES OOK
Pinterest Drop #57: vintage watches
Pinterest is een onderschat fenomeen. Deze inspiratiesite heeft alles om jou te inspireren voor een onderdeel van leven: van mode tot interieur en van lifestyle-tips tot reiscontent.…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…