De legendarische James Bond-horlogecollectie van Daniel Craig

CREDITS: Bigstock

Om de honger van ‘wie wordt de nieuwe James Bond?’ een beetje te stillen, heeft Esquire Daniel Craig gestrikt voor inside-video. En wat voor één.

De legendarische, Britse acteur geeft namelijk een inkijkje in zijn 007-horlogecollectie. Samen met Creative Director Nicholas Sullivan neemt hij je mee in de wereld van zijn watches en de verhalen erachter. Stuk voor stuk zijn het iconische stukjes film- en stijlgeschiedenis pur sang.

De 007-horloges van Daniel Craig

Terwijl Craig zijn haartjes netjes heeft gekamd, zijn bril heeft gematcht en zijn donkerblauwe suit (inclusief stropdas) de show steelt, vertelt hij met liefde over de horloges. Niet de minste komen voorbij. Onder andere de Omega Speedmaster Moonwatch Professional, de Seamaster 300 Diver en de Seamaster Memomatic worden besproken.

Er worden mooie anekdotes en achtergrondverhalen verteld over de geschiedenis van de horloges en waarom ze speciaal zijn voor Craig. Dit maakt je dag weer een stukje beter:

LEES OOK
Pinterest Drop #57: vintage watches
Pinterest is een onderschat fenomeen. Deze inspiratiesite heeft alles om jou te inspireren voor een onderdeel van leven: van mode tot interieur en van lifestyle-tips tot reiscontent.…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…