Nieuw Zweeds Horlogemerk: Tuseno

Wanneer je aan Zweden denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan mooie vrouwen, dure alcohol en de Vikingen. Maar dankzij Tusenö zal je voortaan ook aan deze luxe horloges denken. Want dit Zweedse merk heeft al zijn passie en liefde gestoken in het ontwerpen van deze polsklokjes en dat gaat ons niet onopvallend voorbij.

De Zweedse verschijning

De luxe horloges van Tusenö zijn geïnspireerd door de Zweedse westkust. Het was een grote droom van de twee jonge ondernemers, die achter dit merk zitten, om een klassiek, maar eenvoudig horloge te ontwerpen met subtiele details. Hun eerste collectie wordt vertegenwoordigd onder de naam ‘First 42’. Deze is gefinancierd door een Kickstartproject, maar de ondernemers zijn natuurlijk wel van plan om zo snel mogelijk op eigen kracht over te gaan. Van ons mogen ze, want deze horloges zijn wat ons betreft een waanzinnig mooi begin!

Deze collectie is te verkrijgen in vier verschillende looks. De ontwerpers hebben veel aandacht geschonken aan de details, zodat ze horloges uniek zijn en zich kunnen onderscheiden. Sommige details vallen niet meteen op op het eerste oog. Wanneer je het horloge namelijk in het licht houdt, ontstaat er een opvallend effect en komen ze helemaal tot leven.
Daarnaast zijn de horloges gemaakt van 316L roestvrij staal en zijn ze voorzien van een bol saffier glas dat behandeld is met een anti-reflecterende coating, waardoor hij volledig krasbestendig is. De bandjes zijn te verkrijgen in mesh, leder en suède. Bij aankoop van een van deze horloges krijg je twee verschillende bandjes erbij, zo ben je er altijd zeker van dat hij bij je outfit past.

Total
0
Share