The making off: de bewegende achtergrond van je Apple Watch Series 4

Apple is nu niet bepaald het merk dat ons een kijkje achter de schermen geeft. Gelukkig mogen we dat nu wel bij de creatie van de motion faces, de bewegende beelden die sinds kort kunnen worden ingesteld als achtergrond voor je Apple Watch Series 4.

Er zit een heus ontwerpteam achter en dat levert de meest prachtige beelden op.

Motion faces

“We probably could have done this digitally, but we actually shot all of this practically in a studio”, aldus Alan Dye, Apple Vice President van User Interface Design.

Het filmpje laat vanuit een prachtig perspectief zien over hoe toegewijd het team is. Het is slechts een indicatie van hoe het ontwerpteam te werk gaat, maar het levert wel fantastische beelden op. Het maken van de motion faces brengt verschillende talenten samen, zoals grafische ontwerpers en modelbouwers.

De beelden

Een werkplaats vol met peperdure lenzen, camera’s en ambachtslieden zorgen voor dat ene prachtige achtergrondje op jouw Apple Watch Series 4. Het team heeft gewerkt met de precieze afmetingen van het nieuwe display om de ultieme beelden te krijgen. Ze hebben ook de beelden geschoten voor de oudere Apple watches, maar dit kon niet geëvenaard worden met de beelden van de Apple Watch Series 4. De verouderde Apple watches hebben daarom niet exact hetzelfde effect, maar het komt in de buurt.

Check het filmpje om een indruk te krijgen hoe het team aan de slag is gegaan.

Total
1
Share