TAG Heuer eert Max Verstappen met een Limited Edition horloge

Maxxie, de grote Nederlandse held van dit moment. Al sinds dat hij racet voor Red Bull draagt hij een TAG Heuer Carrera, maar deze dagen zijn over. Max heeft namelijk voortaan een zeer speciale variatie van de TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing om zijn pols hangen. Eentje met een oranje bandje en oranje details op de wijzers en wijzerplaat. Het speciale er aan: het is zijn eigen Limited Edition horloge, dat het merk speciaal voor hem heeft ontwikkeld.

TAG Heuer Formula 1 Special Max Verstappen – Youngest Grand Prix Winner Special Edition-LR

Tag Heuer x Max Verstappen

Dinsdag werd de horloge in Amsterdam officieel gepresenteerd aan Max Verstappen zelf en de rest van de wereld. Als je onze Snapchat en Instagram Stories een beetje had gevolgd, had je er live bij kunnen zijn. Max was natuurlijk ontzettend trots op deze nieuwe ‘Tag Heuer Formula One Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edtion’, zoals de volledige naam van het horloge luidt.

Hiermee komt hij in een mooi rijtje van coureurs met een eigen TAG Heuer, zoals Ayrton Senna en Kimi Raikkonen.

Max had zelf zeker een vinger in de pap, bij het ontwikkelen van de horloge. Hij heeft zelf gekozen voor een sportieve oranje band en de verder oranje details. Zo ook bijvoorbeeld de oranje 18 in de tachymeter.

Total
0
Share