Sequent Watch heeft een batterij voor heel je leven

Smartwatches zijn al enige tijd beschikbaar, maar ze hebben allemaal één groot probleem. De batterij gaat nooit lang genoeg mee en een leeg horloge draagt niemand. Gelukkig komt Sequent met een oplossing. Horloges zijn er namelijk om gedragen te worden en dat snappen die jongens bij Sequens.

Sequent Watch

Automatische uurwerken zijn er natuurlijk al lang, maar een smartwatch die dit kan vooralsnog niet. Sequent past het principe van een automatisch uurwerk toe op een smartwach, en dat is uniek! Het hele idee motiveert je gewoon om het horloge te blijven dragen. Tijdens het bewegen laadt het horloge op en meet hij al je activiteiten, precies zoals we gewend zijn van klassieke automatische horloges. Naast dat deze awesome batterij oneindig meegaat, heeft het horloge natuurlijk de nodige smart functies. De betrouwbare hartslagmeter, GPS-functie, alarm en notificatie opties zitten er allemaal op. Vervolgens is er een app beschikbaar en is alles in te stellen naar jouw voorkeur.

Sequent Watch

Smart & Sexy

Wanneer je naar het horloge kijkt valt meteen op dat het niet je standaard smart watch is. Het is sexy afgewerkt en lijkt perfect voor formele en informele gelegenheden. Dankzij het design komt het horloge modern over. Toch zijn ze niet te ver gegaan in het moderniseren van het ‘ouderwetse’ ontwerp.

Het horloge wordt verkrijgbaar in de kleuren One Black, One White, Steel Blue en Steel Black. Daarnaast heb je keuze uit een aantal mogelijke straps die het horloge een persoonlijke draai geven. De prijzen op Kickstarter beginnen op €150,-. Daarna zullen ze vanaf €400,- beschikbaar zijn, wat goedkoper blijft dan de Alpina Watch.

Sequent Watch

 

 

Total
1
Share