De Pulsar Accelerator is het horloge voor de sportieve, stijlvolle man

Horloges zijn het ultieme accessoire voor de man, waar sieraden en persoonlijkheid samen komen. Wij kregen de Pulsar Accelerator PZ5031X1 om onze pols en bevestigden deze stelling nog maar eens.

Pulsar Accelerator PZ5031X1

Dit sportieve, moderne horloge heeft een robuuste uitstraling en is uitgesproken door middel van de opvallende wijzerplaat. De 45 mm kast draagt heerlijk en is een maat waarmee je zeker voor de dag kunt komen. Het horloge is ondanks de opvallende looks en afmetingen, elegant afgewerkt. De bezel met bijbehorende tachymeter, de chronograaf klokjes in de wijzerplaat en de gave blauwe accenten maken bij de eerste oogopslag het statement dat het hier om een sportief horloge gaat.

Pulsar Accelerator PZ5031X1

Altijd energie

Deze Solar Chronograaf laadt de batterij die het quartz uurwerk aandrijft op via een zonnepaneel achter de wijzerplaat. Zoals James Bond in The man with te Golden Gun zeg maar. Het horloge heeft een energiereserve van maximaal vier maanden. Zo hoef je je batterij nooit te vervangen!

Lumbrite

De index en wijzers zijn door middel van de Lumbrite makkelijk af te lezen in vrijwel alle situaties. Bijvoorbeeld wanneer je met je Harley-Davidson door een tunnel rijdt, of wanneer je een frisse duik neemt in de oceaan. Dit kan namelijk makkelijk met de Pulsar Accelerator, aangezien deze waterdicht is tot 100 meter!

Sportief

De schakelband heeft een verfijnde uitstraling door het afgewerkte staal en de handige vouwsluiting. De Pulsar Accelerator heeft alle moderne functies die men vandaag de dag verlangt bij een sportief horloge. Pulsar heeft dit alles in een mooi pakketje weten te verwerken waarmee je makkelijk kunt gaan racen, zwemmen, avonturieren of gewoon lekker flaneren.

Zoals je merkt zijn we enthousiast over dit horloge. Maar wat we nog mooier vinden is dat dit Pulsar Horloge voor €195 ook om jouw pols gepositioneerd kan worden. Interesse? Check dan de site van Pulsar.

 

Total
0
Share