G-Shock’s MR-G en MT-G, onverwoestbaar en stijlvol

Als je eenmaal een mooi, tijdloos en stijlvol horloge hebt aangeschaft, dan wil je het ook mooi houden. En dat is voor velen onder ons niet makkelijk. Horloges zijn een kenmerk van jou persoonlijkheid, en daar mogen natuurlijk geen deuken inzitten. Casio helpt sinds 1983 daaraan mee. Want de G-Shock is een horloge met een uitgesproken maar duidelijke filosofie: ‘een horloge dat niet kapot kan gaan’. Deze filosofie bevalt ons avontuurlijke mannen natuurlijk, want de horloges passen qua uiterlijk uitstekend bij een casual outfit.

Casio G-Shock MR-G en MT-G

Voordat je een horloge aanschaft, ga je overwegen wat bij je past. Ben je een avonturier die een robuust horloge prefereert, of juist een zakenman waarbij het elegante horloge fungeert om status uit te stralen? Wij zijn ervan overtuigd dat een zakenman zowel doordeweeks, als in zijn vrije tijd avontuurlijk kan zijn. En om daar dan weloverwogen twee horloges voor te kopen, is wat ons betreft aan de overdreven kant.

Niet alleen wat ons betreft, maar ook als het aan Casio ligt. De G-Shock MR-G, spreek je uit als Mister G, is namelijk een collectie horloges van G-Shock die luxe en kracht combineert. De ‘niet kapot te krijgen’ filosofie wordt doorgevoerd, terwijl het uiterlijk niet onder doet voor andere horloges. Deze luxe uitgave van G-Shock is gemaakt van extreem sterk titanium met een krasbestendige laag. De horloges zijn door Casio in huis gemaakt en de speciale uitgave is met de hand bewerkt door een Japanse meester in het graveren. Ze zijn, ondanks dat ze supersterk zijn, licht in hun klasse. De luxe MR-G is bovendien praktisch door zijn vergrendelbare vouwsluiting en onmiskenbaar helder door het saffierglas.

casio g-shock

Roestvrij staal

Het is algemeen bekend dat als je een horloge koopt met een stalen band, je er heel lang plezier van hebt.
De G-Shock MT-G is daar zo’n voorbeeld van. De uitstraling van het edelstaal in combinatie met het exclusieve uurwerk, maakt van dit model een horloge dat ideaal is voor een man die inziet dat het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit. Jij als wereldreiziger komt overal als een gentleman netjes op tijd, door de wereldwijde tijdssynchronisatie via GPS. De MT-G is ontworpen vanuit het Triple-10 principe: bestand tegen een vrije val van 10 meter, 10 bar waterbestendigheid en de batterij heeft een levensduur van 10 jaar.

Waarde

De luxueuze edities van G-Shock zijn niet overal verkrijgbaar, en dat hoort ook zo. Een horloge waar je de rest van je leven plezier van hebt, is een investering die het meer dan waard is. Ben je er net zo van overtuigd als wij dat je met één van deze twee uitvoeringen waar voor je geld in huis haalt, dan kun je bij Horloge.nl terecht.

Dé horlogespecialist is een van de weinige dealers die deze G-shock’s in hun assortiment heeft. Ze bieden naast de twee jaar standaard garantie, ook nog één jaar extra service aan. Dan rest ons de vraag: wat houdt je nu nog tegen om voor één van deze brute jongens te gaan?

 

Total
14
Share