Amsterdam is met KANE een tof horlogemerk rijker!

Als het om accessoires gaat hoeven mannen niet teveel poespas. KANE Watches heeft dit goed begrepen. Zij hebben een simpele, strakke collectie horloges ontworpen voor een heel fijn prijsje. Een collectie met tijdloze doch eigentijdse uurwerken die gemakkelijk aan te passen zijn aan iedere stijl. Het is daarmee de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit.

AMS x TYO

De horloges van KANE Watches zijn ontworpen in hartje Amsterdam, maar de inspiratie voor het strakke design komt uit Tokio. Hier heeft het merk ook zijn naam vandaan gehaald. KANE is namelijk afgeleid van het Japanse woord kaizen, wat ‘verbetering’ betekent. Want een horloge om je pols geeft iedere outfit net even wat meer klasse. Het is het perfecte accessoire om je look mee af te maken, oftewel: te verbeteren. Dankzij de high quality materialen en het minimalistische design is een KANE Watch een echte essential.

KANE Watches4_Fotor

KANE Watches

Ieder horloge kan je zelf customizen dankzij de verschillende losse bandjes die KANE Watches verkoopt. Zo kies je de ene dag voor bruin leder en ga je de andere dag voor zwart metaal. Maar net wat past bij de rest van je kleding en waar je die dag zin in hebt. Ideaal! Bekijk de volledige collectie hier.

KANE Watches6

KANE Watches5

Total
0
Share