10 Dec: Manify Sunday Drinks by Volvo

Het jaar loopt op een einde, wat ons reden genoeg lijkt om daar eens flink op te proosten. Daarom organiseren we op zondag 10 december ‘Manify Sunday Drinks’ in een van de mooiste zalen van TivoliVredenburg in Utrecht. Samen met Volvo regelen wij de DJ, de drinks & bites én een gezellige sfeer!

Maar we partneren niet voor niets met Volvo. Aanwezigen zullen namelijk als een van de eerste Nederlanders de nieuwe Volvo XC40 te zien krijgen!

Zondag 10 december: Manify Sunday Drinks

Van 16.00 uur tot 18.00 uur voorzien wij onze trouwe lezers (en onszelf) van de beste tunes, hapjes en drankjes. For free! Je krijgt de kans om met 50 ‘gelijkgestemden’, zoals ze dat dan noemen, de glazen te klinken op een chille zondagmiddag. Daarnaast maak je dus kennis met de nog niet eerder vertoonde Volvo XC40! Je kan er helaas geen winnen, maar je kan wel als één van de eerste Nederlanders deze Volvo bewonderen. En dit onder het genot van een drankje en Zweedse hapjes welteverstaan.

Manify Sunday Drinks by Volvo XC40

Volvo XC40

De Volvo XC40 is de nieuwste en kleinste SUV van Volvo. Een toegankelijke, maar zeer strak ontworpen auto, zoals we dat van het merk gewend zijn. Een mooi begin om uiteindelijk bij de Volvo XC90 te komen ;-).

Grijp de kans om deze exclusieve sneak preview mee te maken en daarnaast met al je vragen terecht te kunnen bij de mannen en vrouwen van Volvo. Je komt in aanraking met de aller-eerste lichting van het model, want de productie is pas van start gegaan in november 2017!

Bij zijn!

We hebben maar 50 plekken voor deze exclusieve primeur! Mail direct jouw naam en die van je +1 (en mailadres) onder aan deze pagina, en verzeker een plekje op de gastenlijst. De eerste 50 aanmeldingen worden toegelaten en krijgen hun ticket per mail opgestuurd. En als je slim bent, meld je je ook even aan op Facebook, dan blijf je op de hoogte van alle updates! Tot dan. Of zoals de Zweden zeggen; ‘Tills dess!’

Note: dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. De foto’s zijn hier te vinden.

Aanmelden! [gesloten]

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

 

 

Total
6
Share