LEGO Volvo 6×6 met kieptrailer: een op afstand bestuurbare jongensdroom

CREDITS: LEGO

Flashback alert. 24 december, kerstavond. Het heeft de hele dag gesneeuwd, de kerstverlichting is on point en de familie zit in een perfecte kring. Daarna gelukkigste moment van het jaar; je mag alvast een paar cadeautjes uitpakken. Je hoopt in ieder geval zeker op één cadeau, LEGO. De pakketten vol met blokjes en bestuurbare auto’s waren de eerste cadeaus die op jouw verlanglijstje kwamen. Een ware jongensdroom.

Gelukkig blijven we allemaal een kleine jongen van binnen. LEGO brengt zo nu en dan een échte knaller van blokjes uit. En nu is het mogelijk om een LEGO Volvo 6×6 met kiepwagen te bemachtigen. Met als klap op de vuurpijl: hij is op afstand bestuurbaar.

Een jongensdroom die uitkomt

De LEGO Volvo 6×6 met kiepwagen is something else. Het is niet zomaar een Volvo die je in elkaar kan puzzelen. Het gehele pakket bestaat bouwsteentjes, véél bouwsteentjes. In totaal moet je het geduld opbrengen om 2.193 steentjes met elkaar in contact te brengen, niet niks dus. Als je de steentjes in de juiste volgorde in elkaar hebt geklikt, dan is de Volvo 60 centimeter lang en 20 centimeter breed.

Lego x Volvo
Foto: Lego

Een stukje high tech

Ondanks dat LEGO in de beschrijving toelicht hoe leuk het voor kinderen is, hoef je niet bang te zijn om als volwassenen kind te gaan ravotten. Er zit namelijk geen maximum leeftijd op de doos. En als dat wél zo was, who cares? LEGO is en blijft tof.

De prachtige 6 x 6 met kieptrailer is een stukje high techHet bouwpakket op zes wielen is bestuurbaar door middel van een app. Zonder energie scheurt de Volvo niet door de woonkamer, dus als ontbijt heeft ‘ie AA-batterijen nodig. Na zijn kick-start breakfast kan de 6 x 6 er tegenaan. Het ideale cadeau voor de kleine jongen in jou is nu te halen voor € 249,99. Zo kan je een jongensdroom controleren als nooit tevoren…

Lego x Volvo
Foto: Lego