Denim Shop: The Bakery Store

Je ziet het steeds vaker, pakkenwinkels waar je een glas whiskey en een sigaar krijgt, online shoppen met een personal assistent, barren die stiekem ook kledingwinkels zijn, slagerijen die een geheim deurtje hebben naar een luxe restaurant. En dit allemaal om de belevenis nóg completer te maken. Er is zoveel aanbod dat merken alles uit de kast halen om boven het gras uit te steken. En dat is leuk!

Only For Men is al een bazenmerk, maar nu zijn ze met iets nieuws gekomen. Iets echt heel tofs: The Bakery Store.

The Bakery Store

The Bakery Store - OFM

In een klein oud pandje in Reusel (ergens tegen de Belgische grens), waar Only For Men ooit begon, heeft ook ooit een bakkerij gezeten. Het bedrijf heeft een mooie nieuwe vestiging om de hoek laten bouwen, maar wilde het eerste pandje niet weg doen. Ze kwamen op het idee om de oude bakkerij terug te brengen naar het pand, maar dan wel in combinatie met een jeans winkel!

Ze hebben hun best gedaan om de winkel compleet in bakkerij-stijl te maken en wij kunnen je vertellen: het resultaat mag er wezen. Bij de entree staat, op een eeuwenoude vloer, een balie waar ze speciaal brood verkopen en waar je rustig een kopje koffie of biertje kan drinken. In ‘de werkplaats’ is de winkel, compleet met oven en bakkers-materialen! Dagelijks bakken ze in de oven zelfgemaakte koeken en dat ruik je door heel de winkel. Trek krijg je er van, maar honger zul je niet hebben. Tijdens het shoppen wordt je verwend door de bakkers/jeansspecialisten.

Er is genoeg aanbod van mooie merken zoals Scotch & Soda, Denham, Nudie, Deus, Happy Socks en Diesel. Er lopen mannen en vrouwen in denim schorten, de gordijnen van de pashokjes zijn van meelzakken (met meelresten), er is een DJ, van alles! Kortom, The Bakery Store is een heel industrieel en mannelijk, maar stijlvol (zoals we gewend zijn van OFM) gebeuren!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS