Ontsnappen aan de sneeuw met deze winterbestemmingen

Sneeuwballen gooien, #snowfacechallenge, natte sokken: het is heerlijk. Maar je kan beter ontsnappen naar deze winterbestemmingen. En met winterbestemmingen bedoelen we in dit geval zonnige bestemmingen, ideaal voor in de winter. Want al die sneeuw in onze kraag hebben we na één dag ook wel weer gezien… Tenzij je op skivakantie bent natuurlijk!

Begraaf jij je hoofd liever in het zand dan in de sneeuw voor een ‘grappig’ kiekje? Lurkend aan een cocktail met de zon in je bakkes? Kom maar door hoor…

Winterbestemmingen

1. Canarische eilanden, Spanje

The perfect escape vind je bij de Canarische eilanden in Spanje. Met witte stranden voelt het misschien toch nog een beetje alsof je in de sneeuw staat. Maar dan met een graadje of twintig. Voor de afwisseling kan je ook een bezoekje brengen aan Gran Canaria, waar de nodige feesten te vinden zijn.

winterbestemmingen-1

2. Gambia, Afrika

In Gambia vind je niet alleen mooie stranden en luxe hotels, er is veel meer dan dat. Vriendelijk volk, Tanji Fish Village, de nodige temperaturen en een onvergetelijke reis. Inclusief het nodige strandhangen natuurlijk, maar ook een kijkje in de prachtige cultuur.

3. Cappadocië, Turkije

Een werkelijk sprookje dat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat als onderdeel van een nationaal park. Met dagelijks meer dan 100 opstijgende luchtballonnen, moet jij zeker een plekje weten te veroveren tijdens deze tocht in Cappadocië. Vliegtickets boeken, een visum voor Turkije regelen, inpakken en wegwezen.

4. Sevilla, Spanje

Sevilla spat van de historie en veel bezienswaardigheden. Probeer de locals een beetje te volgen, want zij weten waar je moet wezen. Voor lekker eten, goede wijn en een flink partijtje zonnestralen, zit je hier ook helemaal op je plek. Dos cervezas, por favor.

winterbestemmingen-2

5. Tunesië, Noord-Afrika

Voor een behoorlijke dosis indrukwekkende cultuur en bijvoorbeeld de prachtige stad Tunis, moet je zeker weten in Tunesië zijn. Een tochtje door de Sahara of prachtige uitzichten bij Tozeur mogen ook niet ontbreken aan deze reis. Met drie uur zit je er al en het is het driedubbel waard.

Tunesië17

Total
1
Share