Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

Ieder jaar lijken de winters weer wat zachter worden. Waar we een paar jaar geleden nog op de grachten schaatsten, blijven dit jaar de wanten in de kast. Dit geeft ons alweer prikkels om te fantaseren over de zomer. Met een paar uurtjes in het vliegtuig of de trein zit je al op de meest chille plekken. Voor wie alvast de vakantie aan het plannen is en een dosis Europese luxe nodig heeft, hebben we hier 3 prachtige Airbnb villa’s op een rijtje gezet. En guess what? Ze hebben alle drie een jacuzzi in eigen achtertuin!

Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met een jacuzzi in de tuin

A tub with a view

Deze historische villa vind je tussen de Amalfi kust en Sorrento en kijkt uit op het fantastisch mooie eiland Capri. Wandel de 600 meter naar het kleine dorpje Termini of laat je innerlijke kapitein naar boven komen tijdens een zeiltocht naar Capri. Het huis ligt ietwat afgelegen aan een Oude Romeinse weg. Heerlijk rustig en niemand zal komen vragen of het geluid wat zachter mag. Neem vooral de moeite om dit schitterende gebied te verkennen. Met een klein half uurtje lopen door het aangrenzende natuurreservaat. kom je bij de prachtige Cala di Mitigliano baai terecht. Zo kun je je dag beginnen met een potje voetbal op het strand om ‘s middags de derde helft te spelen in jouw eigen jacuzzi.

Uiteraard zit er wel een prijskaartje aan dit Italiaanse paleisje. Voor €900 per nacht kun je hier genieten van eersteklas Europese luxe. Gelukkig kun je een elftal vrienden uitnodigen om de kosten mee te delen, zodat het uiteindelijk op maar €75 per persoon per nacht uitkomt.

Meer info

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

 

Catalaanse boerderij

Naast Italië is Spanje ook een ideale locatie om te genieten van de Europese, mediterrane zomers. Lekker op een ligstoel hangen en Spaanse tapas eten op het terras doe je het beste bij deze luxe agrarische villa. Het huis heeft spectaculaire uitzichten over het nationale park Montseny, een prachtig gebied met bossen, rivieren en eindeloze wandelingen. Na een dag de bossen of het strand ontdekken, neem je een duik in het zoutwaterzwembad. Die ligt zowat pal naast de jacuzzi, ideaal. Wil je een echt bijzondere ervaring? Leen dan het paard van de host voor een ritje. Zo beleef je het nationale park op een heel andere manier. ’s Avonds pluk je biologische producten rechtstreeks uit de tuin om ze vervolgens op de houtskoolbarbecue te gooien. Verser kan niet! Voor wie na een paar dagen rust toch wel zin heeft in het nachtleven: Barcelona is maar 1 uur en 20 minuten rijden vanaf het huis. Combineer je vakantie dus vooral met een bezoekje aan Las Ramblas.

Om de prijs van deze Spaanse villa hoef je het niet te laten. Met 7 man betaal je nog geen tientje per persoon per nacht! Dus waar wacht je nog op? Boeken, die handel!

Meer info

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

 

Bubbelen in de Veluwe

We hebben de neiging om wel eens te vergeten dat Nederlandse zomers net zo heerlijk kunnen zijn als die in het buitenland.  Onvoorspelbare regenbuien blijven ons verrassen, maar de afgelopen zomers hebben wij ook vaak genoeg het kwik de 30 graden zien passeren. Voor een stukje Europese luxe hoef je dus niet per se naar het buitenland. Wat dichter bij huis blijven maar wel het vakantiegevoel ervaren? Dan is dit kleine maar toch luxe hutje op de Veluwe een goed alternatief. Misschien heb je een geliefde die je wilt verrassen, of heb je behoefte om in je eentje een weekendje tot rust komen. Het houten huisje met jacuzzi middenin de natuur geeft je de ruimte om je werk, de drukte en sociale verplichtingen te ontvluchten. Het bos om de hoek is de perfecte plaats voor wat beweging. Toch ligt Apeldoorn op slechts 15 km afstand en zijn de cafés, winkels en restaurants gemakkelijk te bereiken.

Een bezoek aan deze hut kost met z’n tweeën zo’n €52 per persoon per nacht. Geen zin om tot de zomer te wachten? Het is ook een uitstekende plek om tijdens de koudere dagen te verblijven!

Meer info

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

Europese luxe, Airbnb Finds: Drie goedkope villa’s met jacuzzi

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…