Sonar Festival heeft nu een gigantische Techno Arena

In Barcelona, Reykjavik, Mexico, Kaapstad, Tokio en Stockholm vindt het Sónar Festival plaats. Tijdens Sónar veranderen de steden in een gigantisch festival. Het festival staat bekend als elektronisch muziekfestival. Met name de onofficiële locaties zorgen voor een unieke sfeer. In 2014 schreven we al; Barcelona is in juni the place to be. Vette locaties, de dikste artiesten en authentieke sounds. Dit is Sónar Festival.

Ga tijdens Sónar Festival naar The Creaductions Arena

De onofficiële locaties zijn dus ontzettend vet en wordt ook wel Off Week genoemd. Tijdens Off Week worden vette feesten door de hele stad georganiseerd. In 2018 wordt La Plaza de Toros La Monumenta omgetoverd in een superdikke techno arena. Waar eerst nog stierengevechten plaatsvonden, komen nu de vetste dj’s. Er is plek voor zo’n 20.000 bezoekers! Dit is misschien wel een van de dikste locaties ooit voor een techno feest. Drie nachten lang wordt deze arena omgetoverd tot The Creaductions Arena. De arena is gebouwd in 1914 en heeft een prachtige look en feel. Een perfect podium voor elke electronic dance DJ.

Sónar Festival

Wanneer boek je Sónar? 15 juni. Dan heb je drie nachten. Drie lange, vette en muziekvolle nachten en is er het Creaductions Arena. Inmiddels worden deze feesten supersnel uitverkocht. Er zijn soms zelfs gratis kaarten te bemachtigen! Houdt daarom Creaductions in de gaten voor het festival in 2018!

Total
15
Share