Indrukwekkend: dit was het duurste superjacht van 2017

Maak kennis met het superjacht de Solandge. Met haar verbazingwekkende elementen zoals een lift voor negen personen en een luxe spa met massagekamer is de Solandge het pronkstuk van Lürssen Yachts. Door middel van een bemiddelingsdeal is het vorig jaar verkocht voor een luttele €155.000.000,- aan Moran Yacht and Ship. Daarmee was het de grootste deal in de yacht industry. Mocht je na dit artikel helemaal ondersteboven zijn: via dit bedrijf is het schip te huur vanaf €1.000.000,- per week.

De Solandge

Met een lengte van 85,1 meter, zeven passagiersruimtes en 29 bemanningsleden is de Solandge gewoonweg huge. Buiten dat is het superjacht ook nog extreem sierlijk. Het exterieur is ontworpen door Espen Oeino, die een fabuleus buitenontwerp heeft neergezet met harmonieuze lijnen. Om in de romantische sfeer te blijven: er is op het panoramische bovendek een aangepaste dansvloer. Perfect voor die ene dans bij zonsondergang.

Duurste superjacht

Interieur

Als moderne mannen worden we wild van een classy interieur. Maak je geen zorgen: het interieur heeft Lürssen laten bewerkstelligen door de interieurarchitecten van Rodriguez Interiors en Dolker&Voges. Het is stijlvol, klassiek elegant met een vleugje weelde. De afwerking is gedaan met behulp van zeldzame materialen uit Venetië, meer dan 49 verschillende marmeren & granieten en 33 alternatieve houtsoorten.

Extra’s

De Solandge zou de Solandge niet zijn zonder haar extra’s. Er is zoveel te beleven dat het onmogelijk is om jezelf te vervelen. Met elementen zoals een beach bar, een gym, een bioscoop en een zwembad zou je hier voor altijd kunnen blijven. Daarnaast kan de kleine jongen in jou ook weer boven komen door extra’s zoals rubberboten van meer dan tien meter, wakeboards, seabobs en duiksets.

Duurste superjachtduurste superjacht

Duurste superjacht

Duurste superjachtESSENTIALSMEER ESSENTIALS