Nike lanceert zelf strikkende Air Mags!

Gisterenavond heeft Nike de zelf strikkende schoen gelanceerd. De dag ervoor gaven ze al een soort van hint door Marty (Michael J. Fox) een tweet te sturen:

Back to the Future

Het kan je niet ontgaan zijn, maar voor de personen die sinds gisteren niet online zijn geweest: Gisteren, 21 oktober 2015, was het de dag dat Marty McFly en Doc Brown aan zouden komen. In de film typte ze deze datum in, in hun prachtige DeLorean en reisde door de tijd en ‘kwamen gisteren aan’. Enkele dingen hadden de makers van de film goed voorspeld, sommige ook totaal niet. Hoverboards bestaan, al werken ze niet ideaal, en wearable technologie, zoals Google Glass en tallozen smartwatches. Maar dus ook de zelf strikkende schoen, de Nike Air Mag!

Zelf strikkende Nike Air Mag’s

Gisteren rond een uurtje of half 9 zat een beetje sneaker- en Back to the Future-nerd te wachten nieuws van Nike. Zo ook wij en uit eindelijke was het nieuws: Nike’s hoofd-ontwerper Tinker Hatfield heeft een brief gestuurd naar Micheal J. Fox. Oké, niet heel spannend. Maar nu bleek er bij die schoenen een paar échte Nike Air Mag’s te zitten, speciaal voor ‘Marty’! Met een aankondiging dat in 2016 meerdere zelf strikkende paren onder de hamer gaan.De opbrengsten ervan zullen gaan naar de Micheal J. Fox Foundation. Die Nike toch. Baasjes!

Source :

NikeESSENTIALSMEER ESSENTIALS