Deze Netflixtrailer van ‘Our Planet’ moet je nu checken!

CREDITS: Netflix

Netflix heeft onlangs haar nieuwe natuurdocumentaire met niemand minder dan Sir David Attenborough aangekondigd en het belooft een goede te worden! In de trailer van ‘Our Planet’ zijn de eerste indrukwekkende beelden zichtbaar.

Deze Netflix trailer van ‘Our Planet’ belooft veel goeds

Op 5 april komt de nieuwe natuurdocumentaire van Netflix uit. De crew van Netflix Original is meer dan vier jaar lang bezig geweest met het filmen van deze peperdure nieuwe documentaire. Met niets minder dan top notch 4K camera’s heeft de streamingdienst duizenden uren aan beeldmateriaal geschoten. In de serie van acht afleveringen zullen bijzondere en prachtige, maar vooral ook kwetsbare natuurgebieden en diersoorten te zien zijn. De meest unieke plekken komen voorbij: van de bodem van de oceaan, tot de meest onbereikbare plekken van de wereld. Legendarische verteller en tevens oude Britse bioloog Sir David Attenborough wordt de stem achter de serie.

Alleen al daarom belooft het een bijzondere documentaireserie te worden. Deze mag je zeker niet missen! Om alvast een beetje warm te lopen, bekijk je hieronder de trailer.

Total
0
Share