Netflix dropt trailer van Ferry de Serie

Nog maar vier weken en dan stapt Frank Lammers weer in de schoenen van Ferry Bouwman. Wij zitten al maanden te wachten en krijgen nu eindelijk weer een voorproefje met de officiële trailer van Ferry de Serie.

Dat betekent feest in Brabant. Zeker omdat de nieuwe beelden héél veel actie beloven.

Van rooskleurig begin tot duister plot

Uit de nieuwe beelden wordt namelijk meteen duidelijk dat de acteur uit Mierlo ditmaal nóg een stapje verder gaat dan voorheen. De trailer begint eerst nog rooskleurig voor Ferry. “Wilde g-, wilde gij met me trouwen?” vraagt Ferry ietwat bezopen aan zijn geliefde Daan, waarop zij vastberaden het ja-woord laat luiden. Daarna kleuren de wolken echter donker boven het zuiden van Nederland. Of, nouja, voor Ferry dan. De drugsbaron heeft namelijk geen geld meer achter zijn naam of zoals ze in Brabant zeggen ‘es geîne oeëlie in de lâmp’.

Ferry de serie
Foto: Netflix Media Center

Ferry zoekt de grenzen op van zijn eigen kunnen

Wanneer het grootste xtc-lab ooit ontdekt wordt door de politie, ziet Ferry weer een kans om zijn bankrekening te voeden. Om zijn plan te laten slagen, probeert Ferry voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld als xtc-producent. Dat verloopt allesbehalve soepel, maar hè, Ferry heeft al voor heel wat hete vuurtjes gestaan. Bovendien wordt hij in de strijd tegen drugsbaron Arie Track en een beruchte motorclub geholpen door zijn trouwe compagnons John, zwager Lars, Remco en Dennis.

Details van Ferry de Serie

Dat betekent dat we vanaf 3 november weer genoeg kijkvoer voorgeschoteld krijgen van Netflix. Al dat kijkvoer wordt in acht afleveringen gepropt door regisseurs Eshref Reybrouck en Joël Vanhoebrouck. Verder maken Elise Schaap, Yannick van de Velde, Raymond Thiry, Huub Smit en Tim Haar nog hen opwachting in de nieuwe serie. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten, gelukkig hebben we nu de trailer waar we even op kunnen teren. Check hem hier.