Hier is de trailer van Lupin S3

CREDITS: Netflix Media Center

De meest gezochte man van het land.

Oftewel: Assane Diop in het derde seizoen van Lupin. De nieuwe afleveringen van de Franse hitserie staan voor de deur en heeft nu ook een officiële trailer gekregen.

Diop tijdens Lupin weer ouderwets cocky

En die officiële trailer van Lupin belooft veel goeds hoor. We krijgen Diop weer te zien zoals we hem kennen: sluw en bovendien cocky. Heel. Erg. Cocky. De beste man is zo zeker van zijn zaak, dat hij zijn beoogde slachtoffers van tevoren nog even een heads-up geeft. “Het is nooit leuk om te worden overvallen, daarom waarschuw ik u alvast dat ik de Zwarte Parel ga stelen.” Tja, als iemand het kan, dan is het Assane Diop wel.

Lupin, Hier is de trailer van <strong>Lupin S3</strong>
Foto: Netflix

Meest bekeken man van het land

Of dat een verstandige move is, valt nog te bezien. Eén ding is zeker: iedereen kijkt nu mee met de meest gezochte man van het land om te zien of hij slaagt in zijn gestoorde poging om de Zwarte Parel te stelen. Bovendien zorgt hij er niet alleen voor dat hijzelf in de spotlights komt tijdens Lupin, maar zijn familie moet er ook aan geloven. Zo wordt zijn moeder ontvoerd en moet hij zich eerst focussen op zijn geliefden beschermen, in plaats van zijn overval.

Op deze datum zien we Lupin weer op de schermen

Alleen al bij de trailer van Lupin zitten wij op het puntje van onze stoel. We denken dat dit op 5 oktober niet heel anders is, als de afleveringen van het derde seizoen eindelijk op Netflix komen. Pas dan zien we hoe het afloopt met Diop, die gespeeld wordt door Omar Sky van onder andere Intouchables, zijn moeder en zijn poging om de Zwarte Parel te stelen. Tot dan houden we je even warm met de trailer. Veel kijkplezier, amigo.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films en releases.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…