Derde seizoen Top Boy staat om de hoek met laatste trailer

CREDITS: Netflix Media Center

It’s time for Top Boy, innit? Na lang wachten, is het nieuwe seizoen vanaf aanstaande donderdag ein-de-lijk te zien. De laatste trailer is vandaag gedropt, en wij zijn excited.

De revanche van Stef in het nieuwe seizoen van Top Boy

Want sinds de onverwachte moord op Jamie, zitten wij te wachten op de revanche van Stef. De jongen die tijdens het begin van Top Boy nog een voorbeeldige puber was, kreeg op het einde al meer rebelsheid in zijn karakter. Dat kwam vooral naar voren toen hij een gevonden pistool aan wat roadmen probeerde te verkopen. Met alle gevolgen van dien. De verwachting is dat Stef tijdens het nieuwe seizoen van Top Boy de dood van zijn broer zal wreken.

top boy, <strong>Derde seizoen Top Boy</strong> staat om de hoek met laatste trailer
Foto: Netflix Media Center

Onderlinge ruzie tussen zakenpartners

En als we de trailer moeten geloven, is het voor Sully niet alleen oppassen geblazen voor Stef, maar ook voor zijn eigen zakenpartner en (ex)-beste vriend Dushane. We zagen aan het einde van het vorige seizoen al dat het onderling allesbehalve lekker liep tussen de twee en in het nieuwe seizoen is dit niet anders. “Finally your time now, innit“, zo horen we Dushane zeggen tegen Sully. Misschien een kleine hint dat Sully zijn Top Boy-status eindelijk bereikt. We zullen het zien.

Top Boy seizoen 3 met oude én nieuwe gezichten

Goed, een paar dingen zijn in ieder geval wél zeker. Zo weten we ondertussen dat Sully, Dushane, Shelley en Jaq allemaal weer in de spotlights staan en ook dat Saffron Hocking en Araloyin Oshunremi hun terugkeer maken. Nieuwe gezichten zijn er ook, met Barry Keoghan als ‘grote naam’. Het derde seizoen van Top Boy betekent ook meteen het slotstuk van de Britse dramaserie. Op donderdag is het dus eindelijk tijd, maar voor nu kan je jezelf nog even extra nieuwsgierig maken met de trailer:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…