Is-ie weer – Ferry: de serie heeft nu ook een teaser

CREDITS: Netflix

Nu is het wachten écht bijna voorbij. Netflix heeft, zo ongeveer twee maanden voor de release, de officiële teaser van Ferry: de serie gedeeld.

De teaser, en daarmee ook de serie zelf, vertelt het verhaal van Ferry en zijn eerste dagen in de Brabantse onderwereld. Dat is ook te lezen in de omschrijving van Netflix: ‘Ons Fer en Daan zijn terug. Zie hoe Ferry Bouman, als beginnend xtc-producent, probeert voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld.’

OfficiËle teaser Ferry: de serie is hier

In de teaser zien we hoe Ferry zijn mannen aan het werk zet. Geen ‘gewoon werk’, maar xtc-productie, natuurlijk. Dat doet hij op een Brabantse boerderij en mensen die hem nog niet kennen, willen niks van hem weten. ‘Wat moet die gast hier?’, vraagt iemand zich af. ‘Rijk worden’, is het antwoord.

Ferry: de serie, Is-ie weer &#8211; <strong>Ferry: de serie</strong> heeft nu ook een teaser
Foto: Netflix Media Center

Wie de fuck is Ferry Bouman?

Daarna vertelt Ferry tegen iemand: ‘Zeg maar dat Ferry Bouman er is,’ waarop een andere speler in de onderwereld zegt: ‘Wie de fuck is Ferry Bouman?’ Nou, daar zullen ze dus nog wel achterkomen. Na die scène barst het los in de teaser. Met op de achtergrond opzwepende hardstylmuziek worden er rondjes gegeven in de kroeg, mensen vermoord, zakken drugs vervoerd en er wordt keihard gefeest. Leuk voor de liefhebbers: er is ook grote rol weggelegd voor Daan. Dat is niet verrassend. want voor haar kwam Ferry naar Brabant toe.

Check de teaser hieronder. En mocht je nog even een recap willen over Ferry, dan vind je die hier. 

Ferry: de serie, Is-ie weer &#8211; <strong>Ferry: de serie</strong> heeft nu ook een teaser
Foto: Netflix Media Center
Source:
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…