Date Night Movies vindt altijd de film voor jou en je meissie

We leven in een tijd waarin elke serie, film of vlog met een knop te bekijken zijn. En dat zorgt toch voor de nodige discussies in je huis. Het komt (bijna) nooit meer voor dat je het direct met elkaar eens bent over welke film je gaat kijken. En dan heb je er eindelijk een gekozen, dan zit je naar een of andere cheesy film te kijken waarvan je de verhaallijn al precies weet door alleen de coverfoto te zien. Of zitten jullie naar een bloedstollende thriller te kijken, maar je meissie zit eigenlijk alleen maar te appen.

Date Night Movies zegt daarom: einde discussie! Met deze website kom je altijd tot de beste film, doordat het compromissen sluit. Geniaal!

Date Night MoviesDate Night Movies

Filmpje kijken. Het is dé manier om samen tijd door te brengen zonder constant op elkaars lip te zitten. Het is dan ook belangrijker dan ooit dat jouw kennis over films en series on point is. Hét luxeprobleem van de 21ste eeuw is alleen dat er teveel keuze is! Waar is die tijd gebleven dat een film uitzoeken alleen al een uitje was. Naar de videotheek en dan naar huis met een paar videobanden en een veel te dure zak chips. En wel terugspoelen hè!?

Dus voor al die hopeloze avonden vol discussies anno 2018, is er nu the solution we’ve been waiting for.

Jij wilt bijvoorbeeld een heel toffe actie film met de nodige humor zoals Baby Driver. Zij zeurt al een week lang dat ze toch echt eens die nieuwe romantische film moet zien met de naam zoals ‘The forgotten girl who lives in a treehouse’. Daar zit je dus echt niet op te wachten. Dus stel je rustig met een eentonige stem voor om de website www.datenightmovies.com te bezoeken. Terwijl er langzaam een zweetdruppel langs je slaap naar beneden stroomt hoop je dat ze instemt. En dan is het tijd om allebei een film te kiezen. Vervolgens gooit de site beide films door de blender en komt er als het goed is een film uit die jullie allebei leuk gaan vinden..

Het beste van beide werelden. Of het slechtste, dan baal je in ieder geval.

Netflix doe chill

Je hoopte eigenlijk al langer dat Netflix wel wat beter zou worden in haar suggesties. Het is ook niet makkelijk als je een account deelt. Je deelt namelijk allebei op van alles een duimpje uit. Dan snapt Netflix er niks meer van en worden de suggesties met de maand gekker. Dus zeg maar rustig gedag tegen het doelloos scrollen door alle aangeraden films.

Kies alleen wel heel bewust welke film je in de blender gooit. Het algoritme kiest namelijk op basis van genre, acteurs en meer de films uit. Dus een beetje vals spelen is toegestaan lijkt mij. Kiest zij haar romantische bomen knuffelaar film uit? Ga dan voor een over de top actiefilm! Zo kom je vast wel ergens in het midden terecht met een film over een moordende tree hugger. Ik zou die film kijken!

Netflix offline downloaden

Total
1
Share