3 Bucketlistdingetjes in Londen!

In een Hop-On Hop-Off bus stappen en jezelf langs de meest bekende bezienswaardigheden van de stad laten rijden… Het kan leuk zijn, maar super spannend is het niet. Hou je er niet van om je als een kuddedier voort te bewegen, dan is dit artikel speciaal voor jou. We zijn namelijk iedere dag bezig om de leukste en meest originele bucket list waardige activiteiten voor jou te verzamelen.

In het metropool van Londen leeft het 24/7. Er is altijd iets te doen, te beleven en te ontdekken. Niet zo gek dus dat het er barst van de bucket list items.

Helikoptervlucht Londen

Londen is gigantisch. Zo gigantisch dat het onmogelijk is om in een aantal dagen de hele stad te bekijken. Tenzij je besluit om het eens hogerop te zoeken. Hoe? Door in een helikopter te stappen en dit metropool van Europa vanuit de lucht te bekijken. In een half uur tijd zie je o.a. de Big Ben, de Londen Bridge, de St. Paul Kathedraal en het Buckingham Palace. En dat vanuit de lucht!

Geloof ons, deze activiteit is zo memorabel dat je er zelfs over vijftig jaar in het bejaardenhuis nog regelmatig op terug komt. Een groot bijkomend voordeel van deze activiteit is dat er geen tijd verloren gaat, zoals bij het wachten op de bus of de volgende metro gebeurt. Dit betekent dat je extra tijd hebt om je onder te dompelen in the Londen way of life. De stad barst van de gezellige kroegjes en hippe restaurantjes. Dus waar wacht je nog op?

Credits: Pixabay

Hottub Cinema Londen

Een avondje naar de bioscoop is nu niet bepaald bucket list waardig, maar daar hebben de organisatoren van de Hot Tub Cinema iets op gevonden. Ze gooiden circa dertig jacuzzi’s met twee grote bioscoopschermen, een bar, een groep obers en een DJ-boot bij elkaar in de mixer en wat heb je dan? De ingrediënten voor een legendarische avond!

Tijdens de Hottub Cinema geniet je samen met jouw vrienden in een warmwaterbad van een goede film. Tijdens de film opstaan en kou lijden is niet nodig, want een ober serveert jullie de best bereide drankjes en hapjes. Lekker bubbelen en een film kijken; geniale combi. Na de film naar huis? Nee joh! De DJ zorgt er voor dat de jacuzzi bioscoop wordt omgetoverd in een poolparty. Ontspan tijdens de film en gooi daarna die heupen los tijdens de Hottub Cinema avond in Londen. #onvergetelijk

Sunborn Yacht Londen

Na al dat cultuur snuiven en feesten is het tijd voor een schoonheidsslaapje. Slapen in Londen doe je natuurlijk niet in het meest willekeurige hotel dat op Tripadvisor voorbij komt. Nee, slapen in Londen doe je op het meest opmerkelijke hotel van de stad, The Sunborn Yacht. Dit drijvende hotel ligt bij ExCel Londen, waarvandaan je met de tram in een mum van tijd in het centrum bent.

Sunborn yacht hotel Londen
Credits: Sunborn Hotels

The Sunborn Yacht heeft een chique uitstraling met moderne kamers, een relaxte loungebar en een fantastisch restaurant waar je jezelf helemaal te buiten kunt gaan. In de avond kun je op het dek met een drankje en een hapje de zon romantisch zien ondergaan en nagenieten van jullie fantastische dag. Wat staat er morgen op de planning?

Bij Bookitlist ontdek je wereldwijd de origineelste activiteiten voor jouw bucket list. Wil jij graag inspiratie voor jouw bucket list opdoen, volg Bookitlist dan op Facebook en/of Instagram, zo weet je zeker dat je niets mist!


ESSENTIALS