Maak kennis met het luxueuze Soho Farmhouse

In Oxfordshire ligt het prachtige Soho Farmhouse. Een prachtige high-end accommodatie waar je helemaal tot rust kan komen. Een oude boerderij compleet met boathouse en meer dan veertig cabins.

Farmhouse

Soho staat sowieso bekend om de luxueuze accommodaties die men aanbiedt. Zo biedt men al verblijf aan in London, Los Angeles, Berlijn, en Istanbul. Het landgoed in Oxfordshire is minstens net zo top-notch. Gelegen op het Engelse platteland ligt het landgoed van zo’n honderd hectaren. Men heeft er de keuze uit een rijke serie adembenemend mooie cabins. Cabins met een prachtig interieur in een geweldige omgeving. Een verleidelijke plek om een weekend of een korte vakantie door te brengen.

Faciliteiten

Er zijn ruim veertig accomodaties om uit te kiezen. Van het grote farmhouse met maar liefst zeven slaapkamers tot de kleinere cabins voor maximaal vier personen. De faciliteiten zijn ook niet mis. Geniet van een film in de stijlvol ingerichte bioscoopzaal, drink een cocktail in de prachtige farmbar of neem een frisse duik in het boathouse zwembad. Daarnaast kan je er naar de kapper, shoppen naar biologische producten en genieten in de spa.

Foto’s: Soho Farmhouse

Total
0
Share