De Philips Hue Dymera is een lichtgevende kleurexplosie aan je muur

CREDITS: Philips Hue

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Het is de basis van hedendaags interieurontwerp.

Over het algemeen zijn we hier enorm fan van, maar soms zien we designs voorbijkomen die weinig verschillen van de gemiddelde isolatiecel.

Philips Hue Dymera: kleurexplosie in jouw interieur

Als jij je nu aangesproken voelt, hebben we goed nieuws: de nieuwe Philips Hue Dymera verricht wonderen binnen je interieur. Deze wandlamp voegt met haar slimme verlichting een beetje kleur toe aan je eenvoudige inrichting. Of, naja, laat dat beetje maar achterwege trouwens. De Philips Hue Dymera is namelijk voorzien van meer dan zestien miljoen(!) kleuren.

Philips Hue Dymera, De <strong>Philips Hue Dymera</strong> is een lichtgevende kleurexplosie aan je muur
Foto: Philips Hue

De juiste sfeer tijdens het juiste moment

Een bordeauxrode achtergrondkleur tijdens een romantisch diner, terwijl het Carribean Blue de stemming tijdens de late uurtjes bepaalt. Via de Philips Bridge heb je via voicecontrol of je mobiel, altijd de juiste sfeer tijdens het  juiste moment. Doe er je voordeel mee, amigo. Verder zijn de lampen individueel regelbaar en zijn de lichtbronnen onafhankelijk van elkaar in- en uit te schakelen. Een klein primeurtje binnen de wereld van wandlampen.

Philips Hue Dymera, De <strong>Philips Hue Dymera</strong> is een lichtgevende kleurexplosie aan je muur
Foto: Philips Hue

Philips Hue Dymera voor binnen én buiten

Met een lichtsterkte van 1020 lm, ingebouwde LED-lampen en verstelbaar licht dat op- en neerwaarts schijnt, is de Philips Hue Dymera niet alleen een pronkstuk voor binnen. De nieuwe wandlamp van Philips is door haar IP44-rating namelijk ook bestendig tegen het Nederlandse klimaat. Datzelfde klimaat is trouwens ook precies de reden dat wij hem alsnog lekker binnen ophangen.

De Philips Hue Dymera is momenteel verkrijgbaar voor 220 euro en met de impact van deze wandlamp op je woning, mogen we toch stellen dat dit een koopje is. De wandlamp is trouwens alleen te verkrijgen in het zwart, waardoor je ingetogen design intact blijft. De vele kleuren die de wandlamp biedt, zorgen alleen voor een beetje balans. Check het nieuwe paradepaardje van Philips hier of bekijk de foto’s hieronder nog even.

Source:
LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…