Slim sfeerbeheer met Philips Hue

MANIFY x Philips Hue

Sfeerbeheer. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, de laatste jaren experts in geworden. Daardoor is onze MANIFY: Out of office elke keer weer een fijn besnaard event.

Zéker als we het over de laatste editie hebben, want hier konden onze guests met één druk op de knop zelf voor nóg meer sfeer creëren. De verantwoordelijke? Philips Hue en hun slimme, stijlvolle verlichting.

Philips Hue als sfeermaker

Want de beste sfeer, die creër je toch echt zelf. Als ware moodbepalers kon iedereen zijn zegje doen, maar dan niet met woorden, maar met licht. Van de lampen boven de bar tot de tafellampen op de DJ-booths: alle slimme lampen konden in één klik veranderd worden.

, Slim sfeerbeheer met <strong>Philips Hue</strong>

En precies dat is wat Philips Hue ook als hoofddoel heeft bij jou thuis. Met de slimme verlichting van Philips Hue is controle over de combi tussen interieur en je mood easy. Met slechts één druk op de knop ga je van helder, koel licht voor een focussessie naar kleurrijk, fel licht voor de after-party nadat je de deadline hebt gehaald.

Easy, easy, easy

Op het event liet het Philips Hue-team zien hoe easy het is. Dankzij de makkelijke bediening van de (award winning) Hue-app kun je namelijk constant en super easy de verlichting aanpassen op helderheid, kleur en temperatuur. Sfeerbeheer op Champions League-niveau, dus.

Zéker als je je bedenkt dat er maar drie hoofdingrediënten nodig zijn om de mood te bepalen. Natuurlijk de lampen, van een eenvoudig in te draaien peertje tot designarmaturen, de Philips Hue-app én de Hue Bridge, het hart van je slimme verlichtingssysteem. En klaar is Kees. Met de Hue Bridge kun je tot wel vijftig lampen en accessoires verbinden om routines, timers en sfeerscènes in te stellen. En de lampen, tja de lampen zorgen ervoor dat de sfeer nóóit meer eentonig is, en geen afspeellijst hetzelfde meer is.

, Slim sfeerbeheer met <strong>Philips Hue</strong>

Mediasynchronisatie

Want, dat laatste, dat bewijst dat het meer dan een serie slimme lampen is. Met Philips Hue kun je de lampen ook laten dansen op de muziek. De muziek stroomt over vanuit je luidsprekers naar een kleurrijk, dynamisch licht. Ideaal als extra sfeermaker. Elk nummer brengt een nieuwe emotie teweeg, en dus kun je elke muzieksessie aanpassen. Je kunt de intensiteit en helderheid van de lichteffecten, of zelfs van de kleurpaletten, aanpassen om variatie aan te brengen. Het mooiste van alles: door de samenwerking met Spotify kun je de lampen laten reageren op je favoriete afspeellijsten.

En niet alleen je muziek, ook je favoriete films kun je naar het hoogste niveau tillen. Vanaf nu gaat het niet meer alleen om surround-sound, maar ook om surroundverlichting. Daardoor bekijk je films vanuit een nieuw perspectief en ben jij de hoofdrolspeler. Met lightstrips, tafellampen of light tubes wordt jouw huiskamer een ware thuisbioscoop.

Wij genieten nog even na van de sfeer (en de beelden), en gunnen jou ook dit fijne sfeertje. Dit wil je, toch?