Weekly Essentials #13 Items die duur, maar het geld waard zijn

“A selection of our weekly wannahaves.”

Items die duur, maar het geld waar zijn

Investeren is een kunst op zich, je gaat vast en zeker nog wel een keer tegen een dure lamp aanlopen. Soms doe je gewoon impulsaankopen, waar je later spijt van hebt. Er zijn van die items die duur zijn, maar dan weet je ook écht dat je er wat aan hebt. Dat zijn wel van die items waar je even rustig over na moet denken, want bij deze items kan goedkoop uiteindelijk duurkoop zijn.

1. Een goede bureaustoel

Er is niets zo vervelend als fysieke klachten krijgen. En vaak is een van de oorzaken een verkeerde houding. Of dat nu thuis of op het werk is als je geen goede bureaustoel hebt, dan kun je wel eens enorme rugklachten krijgen. Bespaar daarom niet op een bureaustoel hier zul je spijt van krijgen. Deze bureaustoel van MIDJ is afkomstig uit Italië en die hebben rekening gehouden met jou en je interieur. De zitting is volledig van leder waardoor het er stijlvol uitziet en je zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Laat je productiviteit de pan uit de rijzen vanuit deze stoel.

2. Leren weekendtas

Stedentrips, dagje naar zee of naar de sportschool, met een goede leren weekendtas wordt dit allemaal nét even leuker. Je voelt jezelf stylish en zelfverzekerd als je met zo’n tas op de plek van bestemming arriveert. Het beste aan een goede leren weekendtas is, dat de tas mooier wordt naarmate je hem vaker gebruikt. Deze leren tas van Butts & Shoulders is gemaakt 100% natuurlijk plantaardig gelooid leer, waardoor er helemaal geen chemicaliën zijn gebruikt. Je kunt je eigen nummer kiezen en de tas verandert van uiterlijk als de zon erop komt.

3. Een mechanisch horloge

Met een aankoop van een mechanisch horloge kun je nooit fout zitten, want als je hem goed onderhoud dan is het horloge ook nog goed voor je kleinzoon. Een mechanisch horloge is ontzettend stijlvol en kan ook nog eens een persoonlijk verhaal vertellen. Mits je er een kiest die past bij jou persoonlijkheid en waar je voor de rest van je leven plezier van kunt hebben. Deze klassieke horloge van Frederique Constant voldoet aan alle eisen die een mechanisch horloge dient te hebben.

4. Een bed plus matras

Slapen, het blijkt toch voor de meeste mannen lastig te zijn. Nog even die laatste aflevering kijken of snel nog wat scrollen door je Instagram feed. Maar slapen is zó belangrijk voor je. Je productiviteit hangt er vanaf, je humeur, je gezondheid en je sociale interactie met mensen. Je slaapt een derde van je leven en jouw ambitie is om alles uit het leven te halen wat er in zit. Dan voor dit deel van je leven toch ook? Investeer in een bed waar je volledig in kan wegdromen én jaren mee vooruit kunt.

perfecte-inboedel-3

5. Koffie

In de ochtend, in de middag en in de avond: koffie is áltijd een goed idee. Tenminste, goede koffie is áltijd een goed idee. Het koffiemachine lijkt misschien een dure investering, maar uiteindelijk is het per kopje goedkoper. En dan kun je ook nog eens genieten van elk kopje, want eerlijk is eerlijk: niemand wordt blij van oploskoffie. Deze high-end espressomachine van SOLIS, maakt koffie voor jou thuis zoals jij hem in een bar wil hebben. Vul je machine met koffiebonen uit Colombia en je dag kan niet meer stuk.

6. Een koptelefoon

De oortjes die je bij telefoon hebt gekregen zijn misschien prima, maar een muziekliefhebber kan daar geen genoegen meenemen. Als je wil genieten van elke lage en elke hoge toon, dan dien je te gaan voor een goede koptelefoon. Met deze versie van JBL kun je draadloos muziek luisteren, hoor je dat zelfs Charles Aznavour wel eens een toontje lager zingt en heb je geen last van jankende kinderen om je heen.

7. Een pan

Je moet van ons minstens één goed gerecht kunnen koken, maar een beetje man kan toch wel iets meer. En daar heb je een goede pan voor nodig. Ga er niet vanuit dat je een goede pan hebt voor €15, het is beter om te investeren in een pan. Een goede pan gaat namelijk heel je leven mee, en dat is een stuk beter dan om het jaar een nieuwe kopen. Het merk Le Creuset maakt al vanaf 1925 pannen en ze worden nog steeds op dezelfde manier gemaakt.

 

Total
0
Share