CoffeeLab komt met nieuwe vestiging, boven op Eindhoven CS

CREDITS: CoffeeLab

CoffeeLab is één van de leukste koffie hotspots die er door heel Nederland te vinden zijn. Voor wie CoffeeLab nog niet kent: het zijn koffie hotspots waar elke vestiging zorgt voor een personal feeling door te luisteren naar de behoeftes van de omgeving en inwoners. Hierdoor zul je na één bezoek aan CoffeeLab nooit meer ergens anders een kopje koffie willen doen. CoffeeLab komt na vijf maanden weer terug op Eindhoven Centraal, maar nu op een nóg mooiere locatie: de bovenkamer van het station. In dit nieuwe jasje willen ze deze locatie gebruiken om zich ook meer te richten om te borrelen with a view. 

Nieuwe vestiging CoffeeLab op Eindhoven Centraal

De nieuwe vestiging komt dus in de bovenverdieping van het welbekende ‘radio-station’. Radio? Het gehele station Eindhoven is gebouwd in de vorm van een oude transistorradio, waarin de klok de draaiknop is en het gebouw er naast dient als een antenne. CoffeLab komt dus op de bovenste verdieping van ‘de radio’ te zitten met een prachtig uitzicht over de stad. En met de hoge ramen komt er constant heerlijk zonlicht binnen.

CoffeeLab wordt dé place to be op het station, waar je lekker kan lunchen en heerlijk borrelen. CoffeeLab is niet je ordinary koffietent en leent zich perfect voor een borreltje. Er word ingespeeld op de nieuwste trends, door het groen van buiten naar binnen te brengen, in te spelen op lokale nieuwe producten en toffe muziek af te spelen. Daarnaast is de magische formule dat er goed geluisterd wordt naar de gast. Hierdoor blijven ze je verrassen.

Koffiekroegen - 3
Foto: Nathan Dumlao

MANIFY: Out Of Office // CoffeeLab CS

Begin september opent CoffeeLab zijn deuren op de nieuwe locatie. En op 11 september van 17:00 tot 22:30 mogen wij met MANIFY: Out Of Office de omgeving ontmaagden. Samen genieten van een heerlijke borrelplank en een koud biertje, met op de achtergrond de mooiste plaatjes en niet vergeten een prachtig uitzicht! Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar!

Local touch

Binnen de nieuwe vestiging zal er een heerlijke gin-tonic bar zijn en zijn er rustige werkplekken aan het raam, zodat je altijd even van het uitzicht kan genieten. Er zullen lokale biertjes te halen zijn, de beste gin-tonics en heerlijke bites van ontbijt, lunch tot borrelhapjes. Jeroen Veldkamp, een van de initiatiefnemers van CoffeeLab: “Wij willen een fijne werkomgeving voor young professionals creëren en de mogelijkheid bieden om ’s avonds lekker te borrelen”.

Wat CoffeeLab uniek maakt is dat zij naast de heerlijke koffie ook de mogelijkheid bieden om in de na-middag lekker te gaan borrelen. Met een bar en een speciale kaart voor borrels en bites, proberen zij de perfecte plek te creëren.

Over CoffeeLab

CoffeeLab staat bekend om hun unieke koffiebars en zelfs hun exclusieve en eigenwijze koffiemerk. De unieke vibe die er is komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Dit komt onder andere door de heerlijke muziek, sfeer en uitmuntende service. CoffeeLab staat voor een 70-30% principe waarin 70% staat voor de herkenbaarheid van de vestigingen en de 30% staat voor elke speciale local touch. Door de muziek en de gedempte lichten hier en daar is dit één van de weinige koffie hotspots die zich toch onderscheidt met de rest. Gelukkig zijn er meerdere vestigingen die bevinden zich in:

  • Eindhoven Strijp-S
  • Eindhoven Centraal
  • ‘s-Hertogenbosch
  • Nijmegen
  • Breda
Koffiekroegen-2
Foto: Stefan Tan
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…