Nooit meer met moeite opstaan dankzij deze koffiewekker

Iedere dag weer hetzelfde: een handgemeen in de ochtend met je wekker. Man, wat kan die kleine opdonder stoer doen om 06:30 uur. Hij blijft je maar wakker maken…

Snooze jij ook een keer of tien? Geen zorgen, het merendeel van de mensen snoozed om toch nog iets langer in het warme, veilige en lekkere bedje te blijven liggen. En als ze dan wakker zijn smachten de meeste mensen naar de eerste kop koffie. Een koffiewekker zou dan ook een perfecte oplossing zijn. Wist je het al? A coffee a day keeps the bad moods away. 

Opstaan
Foto: Roman Synkevych

Nooit meer met moeite opstaan dankzij deze koffiewekker

De ultieme oplossing: de koffiewekker

Een designstudio, The Barisieur, bracht twee logische oplossingen bij elkaar. Ze wisten dat er twee dingen nodig zijn om wakker te worden: een wekker en koffie. Dus dan breng je deze twee producten bij elkaar. Best een logisch idee. Zo kan je net iets langer in bed blijven liggen en word je op je flanken bediend met een heerlijke kop koffie in de vroege morgen.

Wat maakt deze koffiewekker speciaal?

Waar is zo’n koffiewekker voor nodig? Nou voor de mensen die absoluut een hekel aan de ochtend hebben. Eerst haatte je waarschijnlijk het geluid van je wekker. De koffiewekker geeft je een nieuwe associatie aan een wekker.

Nu word je wakker in stijl met de geur van verse koffie. Wie wil er nou niet een privé-barista die je koffie klaarzet zonder het te vragen? Je kan zelf de keuze maken of je de koffie voor, tijdens of na de wekker klaar wil hebben staan. Ideaal.

opstaan, Nooit meer met moeite opstaan dankzij deze koffiewekker
Foto: The Barisieur

Perfect voor je nachtkastje

Met een grootte van 28 bij 18 centimeter is het een wonder in miniatuur. De wekker past op ieder nachtkastje. Een echte man drinkt zijn koffie zwart, maar mocht je er melk in willen is dat geen probleem. Er zit namelijk een mini-koelkast in de wekker. Zo kan je jouw melk gekoeld bewaren met een temperatuur van 3 tot 5 graden.

Wat mag zo’n wekkertje kosten?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat zo’n koffiewekker géén tientje kost. Het is natuurlijk wel een koffiezetapparaat en wekker in één. Voor een bedrag van €395,- is dit wondertje van jou. Je kan hem bestellen in het wit of in het zwart.

Kun je in de ochtend nog geen koffie aan? Dan zal je niet teleurgesteld worden. De koffiewekker kan namelijk net zo goed theezetten. Let’s hope your mornings will be better.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…