Espressomachine geinspireerd op een V12 motor met 18K witgoud

CREDITS: super Veloce

Het Zuid-Afrikaanse merk Super Veloce staat bekend om zijn gruwelijke creaties op het gebied van koffiemachines. Hierbij laten zij zich inspireren door onderdelen van auto’s en dan vooral de motoren. Dit keer heeft het merk een limited edition espressomachine uitgebracht waar zelfs George Clooney stil van wordt.

Veloce Espresso machine in een limited edition gouden uitvoering

De Espresso Veloce Royale 01 koffiemachine is geïnspireerd op een dikke V12 motor. De eerdere modellen die Veloce heeft uitgebracht zijn opgebouwd uit aluminium van ruimtevaartkwaliteit, roestvrij staal en titanium. Maar deze machine is something special.

super veloce, Espressomachine geinspireerd op een V12 motor met 18K witgoud
Foto: Super Veloce

18K witgoud

De Espresso Veloce 34 heeft een aantal features waar we allemaal maar van kunnen dromen. Zo bestaat de buitenlaag van de machine helemaal uit carbon fiber met een gouden laag. De details zijn afgewerkt met 18K witgoud, in alle hoeken van de machine zijn er diamanten te vinden en je komt zelfs een paarse amethist edelsteen tegen.

Laat je koffie uit zo’n machine in een mok die je vijftien jaar geleden hebt gekregen lopen? Nee, natuurlijk niet. Bij dit model krijg je vier espressokopjes die ook zijn afgewerkt met diamanten details. Waardoor het een hele beleving is om ’s ochtends een bakkie te doen.

Iedere koffiemachine van Veloce wordt met de hand in elkaar gezet en daardoor hierdoor is het elke keer weer een piece of art. Maar goed, daar is de prijs ook naar.

Foto’s: Super Veloce