Newton Espresso: het meest stijlvolle apparaat om koffie mee te zetten

Op momenten dat je het leven even niet meer ziet zitten, is koffie je grootste vriend. Het zwarte goedje sleept je door zware ochtenden, houdt je scherp tijdens late night werksessies en staat voor je klaar als de kater ondragelijk is. Een koffiezetapparaat mag dan ook niet in je huishouden ontbreken. Eentje die zeker niet zal misstaan, is dit toffe ding van Newton Espresso.

Back to basic met Newton Espresso

In tijden waar koffiezetapparaten steeds geavanceerder worden en koffiebestellingen steeds bizarder – “doe mij maar een skinny soya vanille latte met extra suiker en zonder schuim” – keert Newton Espresso terug naar de basis. Een simpel, strak design waarmee je de allerlekkerste espresso’s maakt. Zonder elektriciteit, want het apparaat werkt met een hefboomsysteem. De gemalen koffiebonen doe je in het bakje, waarna je het aandrukt met de hendel. Vervolgens voeg je via de bovenkant heet water toe. Even wachten en voilà; je bakkie troost is klaar. In een handomdraai gebeurd dus.

Het koffiezetapparaat van Newton Espresso is nog niet te koop, maar zal vanaf oktober 2017 aangeboden worden via Kickstarter. Wij gokken dat ‘ie dan als een raket zal gaan, want het ding heeft nu al de titel ‘Best Design Awards Finalist 2017’ op zijn naam staan. Met dank aan de zwaartekracht!

newton-espresso2

newton-espresso3

newton-espresso1

Total
0
Share