Dit apparaat brouwt je koffie on-the-go!

Er gaat geen ochtend voorbij zonder koffie. Een verslaving wil ik het niet noemen, maar het is waarschijnlijk het eerste waar je naar verlangt in de ochtend. De geur, de smaak en het geluid van het apparaat maakt je blij. Een probleempje is alleen dat je in de ochtend vaak geen tijd heb. Vaak sta je te laat op of ligt het bed net iets lekkerder. Je kunt natuurlijk koffie meenemen onderweg, maar het smaakt op ene gegeven moment niet heel erg vers mee. Daar komt nu verandering in met de Travel Brewer van Anycafé. Een apparaat dat je koffie brouwt on-the-go!

Travel Brewer 1

Travel Brewer

Deze gadget is ontzettend simpel. Je schuift de deksel omhoog en vult de Travel Brewer met water. Koud water is voldoende, want de gadget verwarmt zichzelf. Onderin vind je namelijk een verhitter die het water voor je warm maakt. Daarvoor nog even een koffie cupje boven in de beker doen en met een druk op de knop kan de brouwerij van start gaan. Of het nu op de fiets is, in de auto of tijdens je een van je backpack avonturen, de Travel Brewer belooft koffie zoals het hoort.

Het prototype is ontworpen met de focus op Keurig koffiecups. De makers hebben geen affiliatie met dit merk en daarom is de Travel Brewer binnenkort ook geschikt voor filterkoffie en zelfs losse theekruiden. Persoonlijk kan ik niet wachten tot dit product op de markt komt. Helaas is dit pas in augustus 2017. Voor een geschat bedrag van €75 ben jij volgend jaar een barista on-the-go.

Total
38
Share