Clear Coffee: nooit meer gele tanden van je bakkie pleur

Koffie heeft een hoop voordelen. Zo wordt er gezegd dat het drankje een heleboel ziektes tegengaat en het houd je natuurlijk wakker op lange, slopende dagen. Het grote nadeel van koffie? Je krijgt er gele tanden van. Tot nu, want er is een nieuw goedje op de markt: Clear Coffee. Dankzij deze verfrissende koffie heb je nooit meer last verkleurde tanden!

clear-coffee

Clear Coffee

Twee Slowaakse broers kwamen op het idee van de transparante koffie. Zij zijn echte koffieliefhebbers, maar maakten zich – net als de meeste koffiedrinkers – zorgen om hun tanden. Want die werden er niet witter op. Omdat er nog niks verkrijgbaar was dat dit probleem wegnam, zijn ze zelf aan de slag gegaan. Het resultaat is Clear Coffee. Deze kleurloze koffie is volgens hen te vergelijken met een ijskoffie en bevat een iets hogere dosis cafeïne dan je gewend bent. Zo ben je in één klap wakker en hoef je je geen zorgen te maken om de kleur van je tanden. Ideaal!

Het verfrissende drankje is gemaakt van Arabische koffiebonen en water. De unieke productiemethode zorgt er voor dat je bakkie niet de bekende bruine kleur heeft, maar transparant is. Wat deze unieke methode is, zeggen de broers niet. Wel laten ze weten dat er geen toegevoegde suikers, zoetstoffen, smaakversterkers of andere troep in zit. Dat klinkt veelbelovend!

clear-coffee2

Total
8
Share