Een smart toilet als deze, zal je derriere doen stralen

Robots die ouders vermaken, een zelfbesturende auto, de techniek blijft groeien. Kun je nog iets bedenken dat echt wel een computerchip kan gebruiken? Wij hebben iets gevonden waar je, je neus bij ophaalt. Het luxe bedrijf Kohler heeft een erg luxe smart toilet gemaakt. Het praat niet tegen je, maar het is nog steeds erg bijzonder.

Elegant leven

Het is niet perse een slecht idee. Het bedrijf heeft het motto “elegant leven” en daarbij mag een toilet zeker niet ontbreken. De koninklijke derriére wil natuurlijk ook wat, vandaar een lijn van toiletten die slimmer zijn dan je achterwerk. Volgens het bedrijf maakt een Water Closet de badkamer. We nemen het voor lief. In Japan bestaan ze al wat langer, maar hier is het een nieuw fenomeen, met schijnbaar een grote vraag van de consument. Kohler beweert namelijk dat de verkoop van de smart toilet met 50%  is gestegen vorig jaar.

smart toilet 3

Niet bijzonder

Wat maakt hem dan zo smart? Nou, de zelfreinigende wanden, een bidet met bij te stellen waterdruk en temperatuur, sanitair met UV, nachtlichtjes voor ontspanning en, mijn favoriet, een verwarmde zitting. De vrouwtjes vinden vooral leuk dat de WC een lekker geurtje verspreid. Dan kan je het ook niet meer vergeten. Het kan zijn dat je zo’n toilet al hebt of het gewoon niet bijzonder genoeg vindt. De Numi Line smart toilet van Kohler bied je al het bovenste met extra’s. Waaronder sfeerverlichting, voetverwarming, Bluetooth streaming voor je mobiel, ingebouwde speakers en doorspoelen met een batterij. Dit alles is te besturen met de bijkomende Tablet. Het pamperen voor je behoeftes gaat je wel een bedrag vanaf $6338,50 kosten. Aan de andere kant, gemiddeld besteed je 1,5 jaar van je leven in de badkamer, waarvan 3 maanden op het toilet. Toiletteren doe je elke dag. Dan mag een beetje extra wel toch?

smart toilet 2

 

 

Total
0
Share