Airbnb Finds: Japanse vibes midden in het echte Parijse leven

Parijs; de stad van baguettes, prachtige kunst en natuurlijk de liefde. Een plek die je hoe dan ook een keer in je leven bezocht moet hebben. Hoewel een stedentripje met je vrienden altijd leuk is, is la ville de l’amour misschien meer geschikt om samen met je vriendin te bezoeken.

En aangezien nu het perfecte moment is om je bucketlist eens goed aan te vullen met toffe bestemmingen om in de toekomst naar toe te reizen, vertellen wij je graag waarom deze Franse metropool – en in het bijzonder dit coole appartement – daar een plekje op verdient.

Airbnb Finds: Japanse vibes in Parijs

Er is geen woord gelogen wanneer iemand je vertelt dat je je nooit hoeft te vervelen in de Franse hoofdstad. Elke straat die je passeert, ieder gebouw waar je naar binnen kijkt; Parijs bruist en dat is geen understatement. Met duizenden restaurants, bistro’s en cafés is er altijd een goede optie voor een date night.

Parijs, Airbnb Finds: Japanse vibes midden in het echte Parijse leven

Voeg daar een ruime hoeveelheid bijzondere gebouwen, gave musea en rustieke stadsparken aan toe en de stedentrip met je lover is compleet. En als jij je vriendin vergezeld op haar shopping spree naar Galeries Lafayette, mag jij daarna vast een kijkje nemen bij de Moulin Rouge.

Overnachten tussen de locals

Als echte internationale Jetsetter verblijf je natuurlijk in ‘je eigen’ appartement midden in de stad. Via Airbnb boek je deze fantastische woning op een toplocatie vanuit waar je binnen no time de hoogtepunten van de stad staat te verkennen.

De vele bars en restaurants in de levendige, trendy wijk waar het appartement zich in bevindt, laten je proeven van het echte Parijse leven. En met de metro op slechts 5 minuten lopen, is ook de rest van de stad binnen handbereik.

Parijs, Airbnb Finds: Japanse vibes midden in het echte Parijse leven

Parijs of toch Japan?

Hoewel het gebouw vanaf buiten een en al Frankrijk zegt, zou je door het interieur bijna gaan twijfelen of je je niet toch in een zeker Aziatisch land bevindt. Het appartement is namelijk uitgerust met Zen-geïnspireerde decoratie, gesymboliseerd door authentieke Japanse pantsers, prints en industriële esthetiek.

Voorzien van alle gemakken, is deze woning de perfecte plek om je even terug te trekken na een dag slenteren door Paris en je voor te bereiden op de avond. Al voor €105,- per nacht slaap jij samen met je vriendin tussen de Parijse locals, dat is slechts €52,50 per persoon. Een prima prijs voor dit fantastische appartement als je het ons vraagt. Un, deux, trois, en je bucketlist is weer een bestemming rijker.

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…