Voor de fans: een kijkje in het nieuwe Super Nintendo World

CREDITS: Nintendo

Goed nieuws voor de echte Mario- en Luigifans. Aankomend voorjaar opent Super Nintendo World namelijk zijn deuren. Dit themagebied is onderdeel van het pretpark Universal Studios in Japan. Voor sommigen misschien een beetje te ver, maar niet getreurd. Het bedrijf heeft namelijk de eerste foto’s van het park vrijgegeven en daarom is het vandaag tijd voor het eerste kijkje in het spiksplinternieuwe Super Nintendo World.

Voor de fans: een kijkje in het nieuwe Super Nintendo World

Super Nintendo World dus. Wat moet je je daarbij voorstellen? Nou precies zoals je van de vette themagebieden van Universal Studios gewend bent. Denk dus aan locaties en attracties zoals Mushroom Kingdom, Peaches Castle en Mario Kart. Ook de menu’s in de restaurants zullen helemaal in Mario en Luigi thema zijn zodat je compleet in stijl van je favoriete karakters de dag doorbrengt.

Super Nintendo World

Februari 2020

Hoewel het park al in 2015 aangekondigd werd en eigenlijk dit jaar open zou gaan, werd de opening toch uitgesteld vanwege de pandemie. Maar gelukkig is het wachten bijna voorbij en zullen de deuren van het themagebied dan eindelijk openen. Vandaag kondigt Universal Studios Japan dan ook aan dat vanaf aankomende februari het park open gaat voor bezoekers. *Boekt snel tripje naar Japan*

Toevoeging

Universal Studios heeft het groots aangepakt met het nieuwe Super Nintendo World, dat trouwens al drie jaar in aanbouw is. Ze voegde zelfs iets heel tofs toe. De bezoekers van het park krijgen namelijk een polsbandje die verbonden is met een app. Met dit bandje kunnen de bezoekers de interactie aangaan met de voorwerpen en karakters in het park. Hiermee kunnen ze dan net zoals ze in de Mario-games gedurende de dag muntjes verzamelen.

Benieuwd hoe dat ongeveer eruit zal zien? Hier een kleine demonstratie.

Toekomst

Maar, hier blijft het niet bij. Universal Studios en Nintendo gingen namelijk een langdurige samenwerking aan. Daarom willen ze twee bedrijven ook in de toekomst blijven werken en Super Nintendo World parken aanleggen in Orlando, Hollywood en Singapore. Wat daarvan de concrete plannen zijn is nog niet bekend.

Foto’s: Nintendo

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…