Deze Ferrari onder de treinen is pure luxe

Vergeet de knalgele treinen hier in Nederland, wie wil treinreizen in stijl moet naar Japan. Vanaf mei is het mogelijk om daar het land door te reizen in een extreem luxe trein. De Train Suite Shiki-Shima, zoals het ding heet, heeft zojuist zijn eerste rit gemaakt en de lucky ones die aan boord waren zijn laaiend enthousiast.

Ferrari

De Japanse designer Ken Kiyoyuki Okuyama, die eerder werkte voor grote automerken als Ferrari, Porsche en Maserati, ontwierp de champagne-kleurig trein. Hij is onder andere het meesterbrein achter de Ferrari Enzo en de Maserati Quattroporte. En dat is terug te zien in het design van de Shiki-Shima. De trein heeft de elegante en stijlvolle uitstraling van een dure wagen en is voorzien van alle gemakken.

train-suite-shiki-shima1

De Train Suite Shiki-Shima

De trein bestaat uit tien wagons, de één nog luxer dan de ander. In het voertuig is ruimte voor maximaal 34 gasten. Zij kunnen overnachten in één van de 17 suites die de trein telt. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, kast, douche en toilet. Een enkele suite heeft zelfs een bad. Daarnaast kunnen reizigers in het restaurant genieten van de kookkunsten van topchefs, in stijl een drankje nuttigen in de loungebar en relaxen in één van de twee panorama-wagons.

Prijskaartje

De trein zal door het oosten van Japan trekken. Reizigers kunnen kiezen voor verschillende pakketten. De volledige reis duurt vier dagen en start in Tokyo, waar de reis via Yuzawa, Hachinohe, Naruko Onsen en Ichinoseki uiteindelijk ook weer zal eindigen. Mensen kunnen kiezen of ze één nacht, twee of de volledige drie nachten willen reizen met de Train Suite Shiki-Shima. Daarnaast is het ook mogelijk om extra excursies te boeken om wat cultuur te snuiven op de plekken waar de trein stopt. Een ticket voor de volledige reis zal ruim €6300 kosten. Meer info vind je hier.

train-suite-shiki-shima2

train-suite-shiki-shima3

train-suite-shiki-shima6

train-suite-shiki-shima7

train-suite-shiki-shima4

train-suite-shiki-shima5

Total
1
Share