Shocking: Vespa goes elektrisch met de nieuwe Elettrica

Nu is de moderne man niet snel op een scooter te vinden. Maar als je dan toch een scooter moest uitkiezen om mee te toeren, dan is de Vespa Elettrica een uitstekende keuze. Vespa stopt alles wat Italië zo mooi maakt in hun scooters. En met deze nieuwe elektrische variant toer je heerlijk stilletjes door eigen land. Je moet alleen wel zelf de Italiaanse schone regelen om mee te nemen..

Vespa Elettrica

De Vespa Elettrica is een prachtige scooter en, zoals de naam al doet vermoeden, volledig elektrisch. Vespa scoort altijd al hoog met de prachtige stijl van haar scooters. De scooters zien er gewoon echt best wel sexy uit. En met deze nieuwe Vespa Elettrica gaat het bedrijf nog een stapje verder. Het is een volledige elektrische scooter die compleet te personaliseren is. Je verwacht het eigenlijk niet van Vespa. Het merk is klassiek en heeft een stijl waar ze al jaren op teren. Maar deze nieuwe elektrische scooter kan prima in dit rijtje!

Vespa ElettricaItaliaans rijplezier

De nieuwe elektromotor zorgt voor een continu vermogen van 2 kW. Daar komt een piekvermogen van 4 kW bovenop bij het wegrijden. Met deze scooter laat jij met gemak de andere herriemakers geruisloos achter je. Zelfs met iemand achterop! De scooter geeft je een schone rij-ervaring en heeft een rijbereik van 100 km, dankzij een state of the art lithium-ion batterij. Deze batterij heeft geen onderhoud of speciale aandacht nodig. Het kost je vier uur om de scooter op te laden.

Vespa ElettricaStay connected

Je krijgt bij aanschaf van de Elettrica ook toegang tot het Vespa Multimedia Platform. Het koppelt je smartphone aan de scooter wat handig is voor de navigatie bijvoorbeeld. Niks nieuws, maar toch leuk om te zien. Dankzij het scherm op je stuur kun je zo onbezorgd verdwalen. En aangezien je toch de rustige wegen opzoekt om optimaal te genieten van deze muisstille Vespa is dat perfect.

De Vespa Elettrica wordt volledig geproduceerd in het Italiaanse Pontedera en wordt in 2018 wereldwijd leverbaar. Over een eventuele prijs blijven ze in Italië echter nog stiller dan de Vespa Elettrica rijdt.

Vespa Elettrica

Total
7
Share