Airbnb Finds: glazen designvilla ademt Italiaanse klasse

We hebben al te lang gewacht, hopend op die zonnestralen die in Nederland nog zouden gaan schijnen. Nu de zomer bijna ten einde is, is het vertrouwen helaas ver te zoeken… Gelukkig is er altijd een plan B: we zoeken de zon zelf maar op dan! En waar kan dat beter dan in Bella Italia? Het land van verfijnde wijnen, een voortreffelijke keuken en luxe sportauto’s die langs je heen sjezen. Bij een vakantie in Italië denk je al gauw aan traditionele landelijke panden, boerderijkeukens en stenen tegels.

Maar deze villa is op a whole other level. Vergeet alles wat je dacht te weten over een verblijf in Italië, want na een verblijf in deze Airbnb accommodatie wil je niks anders meer. Voor een vakantie naar het land van La dolce vita, delen wij alvast deze spectaculaire glazen villa die jouw ogen doen verbazen.

Glazen Italiaanse designvilla

Verbazingwekkende uitstraling

Nee, dit huis staat niet in een hypermoderne en luxe wijk in Los Angeles maar te midden van een prachtig Italiaans landschap, bedekt met appelbomen. Dit architectonisch hoogstandje is compleet gemaakt van glas en biedt een groot contrast met de landelijke omgeving eromheen. De glazen gevel, grote ramen en bijzondere vormen zorgen voor een unieke ervaring die je niet zo snel zal vergeten.

Spectaculaire glazen villa, Airbnb Finds: glazen designvilla ademt Italiaanse klasse

Het relaxte Italiaanse leven

Dit mirror house heeft één slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met ruime douche en een woonkamer met een bedbank. De glazen villa komt met een grote tuin, waar jij met de heerlijke Italiaanse temperaturen vast en zeker het grootste gedeelte van de tijd zult doorbrengen. Geniet hier van het echte Italiaanse leven met een plons in het zwembad en neem daarna plaats op één van de ligbedden om ultiem te chillen. Achterin de tuin staat een zelfbedieningsbar waar je elke ochtend als een echte local de dag kunt beginnen met een overheerlijke cappuccino.

Spectaculaire glazen villa, Airbnb Finds: glazen designvilla ademt Italiaanse klasse

Wijn in overvloed

Om de relaxte zwembaddagen af te wisselen met ietwat meer actiefs, is het ontdekken van de omgeving ook zeker een must. Omdat de omgeving bestaat uit prachtige landschappen, zijn er talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals hiken of fietsen. Maar de omgeving van de Zuid-Tiroolse Dolomieten bestaat ook uit maar liefst 5000 hectare aan wijngaarden. Ga langs diverse wijnhuizen, breng een bezoek aan wijnkelders en niet al te onbelangrijk, proef de overheerlijke wijnen. Wat wil je nog meer?

Zie jij jezelf hier al helemaal flaneren onder de Italiaanse zon? Dit hoogstandje is voor in totaal €300,- per nacht van jullie. Dat is als je met z’n vieren gaat, maar €75,- per persoon per nacht. Wij zouden het wel weten hoor; doe ons maar zo’n enkeltje naar de zon om te verblijven in deze spectaculaire glazen villa!

Meer info