De perfecte midweek bestemmingen om te ontsnappen

Om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, zijn er een aantal perfecte midweek bestemmingen waar je tot rust kan komen. Niet alleen zijn deze accomodaties luxueus ingericht, maar bevinden zij zich ook op de perfecte locatie.

Wij hebben er huiswerk van gemaakt en vijf perfecte midweek bestemmingen opgezocht. Deze luxueuze hotels zijn al een vakantie op zich. Tegelijkertijd zijn de steden waarin zij zich bevinden ook zeker een bezoekje waard.

Vijf perfecte midweek bestemmingen

1. Mama Shelter – Parijs

Met zes succesvolle hotels kunnen we wel stellen dat Mama Shelter goed bezig is. In Bordeaux, Los Angeles, Lyon, Marseille en Rio kan je overnachten in de creatieve en luxueuze hotels. Echter mogen we het hotel in Parijs niet vergeten, die hoog in het vaandel staat bij veel bezoekers. Met keuze uit verschillende soorten kamers is er voor ieder wat wils. Naast een urban hotel is Mama Shelter ook een restaurant. Tegelijkertijd ontbreekt het hotel niet aan een werkplek en meeting spot om je connecties bij te werken.

Foto’s: Mama Shelter

2. Myconian Utopia Resort – Griekenland

Als je naar Griekenland gaat is de keuze uit eilanden te groot, maar in Mykonos moet je zijn voor een midweek vol luxe. En dan met name in het Myconian Utopia Resort, waar je over de Egeïsche Zee uitkijkt. Aan spa’s en een zwembad ontbreekt het hier niet. Met een kamer vol natuurlijke elementen kan je hier ultiem relaxen.

Foto’s: Myconian Utopia Resort

3. Hotel Hubertus – Italië

In het Hotel Hubertus kan je twaalf meter boven de grond tussen de bergen overnachten. Dit stukje magie bevindt zich in Zuid-Tirol in Italië. Naast alleen overnachten is er een enorm panoramisch buitenzwembad aanwezig van 25 meter. Tegelijkertijd zijn er binnen ook meerdere zwembaden waar je toegang tot hebt. Van spa’s tot indoor- en outdoor activiteiten; in dit luxueuze hotel vind je het allemaal. Naar onze mening behoort dit plaatje zeker tot de perfecte midweek bestemmingen.

4. The House Hotel – Istanbul

The House Hotel in hartje Istanbul is ook the perfect escape van de drukte. Met 26 kamers is er genoeg keuze, maar de keuze is snel gemaakt als je de penthouse suite ziet – moet je wel een goed gevulde portemonnee meenemen. Met een prachtig uitzicht over de Bosphorus Brug zit je hier op de ideale plek. Er zitten genoeg restaurants, café’s en clubs in de omgeving, dus je zal je hier niet snel vervelen.

5. Grace – Griekenland

Als Mykonos toch niet helemaal jouw ding is, kan je er ook altijd voor kiezen om naar het Griekse Santorini te gaan. In het Grace hotel is de Griekse cultuur goed terug te zien en word je omringt door luxe. Met verschillende suites is er genoeg keuze, maar eigenlijk maakt het niet uit welke suite je kiest. Of je nou uitkijkt over de zee of de witte huisjes met blauwe daken, elk uitzicht is een plaatje in Santorini.

Foto’s: Grace Santorini

 

 

 

Total
0
Share