De 5 meest stijlvolle Italiaanse speedboten

Travel

Altijd al een leuk schuitje willen hebben? Deze speedboten laten je in ieder geval versteld staan. Laat het mooie weer maar komen, zodat jij deze zomer het water kan trotseren. Samen met je vriendjes relaxen, biertje erbij en dat op een kekke Italiaanse speedboot. Zo wil elke man de zomer toch doorkomen. Genieten op het water in stijl, dat doe je natuurlijk met één van deze mooie boten waar je zeker de blits mee maakt. Na een dagje varen kun je jouw vaartuig opslaan in dit prachtige boothuis, maar moet je wel even naar Canada varen. Kun je er gelijk een heerlijke bbq aan vast plakken.

5 must-have Italiaanse speedboten

5. De Riva 63′ Virtus

De Riva 63′ Virtus wordt eigenlijk een jacht genoemd, maar als je hem in eerste oogopslag ziet is het zeker een uit de kluit gewassen speedboot. Hij ziet er alleen wat langer uit! Oke, laten we realistisch blijven, dat is niet helemaal waar. Als je kijkt naar alle luxe die dit prachtig exemplaar beschikt, dan begrijp je zelf ook wel dat dit niet allemaal in een speedboot past. Onder het dek zit een luxe lounge en enkele master bed-rooms verborgen.

speedboot 8 - lengersyachts.com
Foto: Riva Yacht
speedboot 7 - classicdriver.com
Foto: Riva Yacht
4. Pershing 82

Dit nieuwe Italiaanse model van pershing mag er zeker wezen met zijn sportieve lijnen. Met de pershing vlieg je over het water. Wanneer je genoeg hebt van al dat varen is er genoeg ruimte om maximaal te genieten, bijvoorbeeld op het bovendek.

speedboot 3
Foto: Pershing Yacht
3. Cranchi 33 Endurance

Vergeet de speedboot van je buurman en zet je zinnen op de Cranchi. Deze Italiaanse speedboot is stijlvol, uniek, elegant en sportief. Goed om mee te pronken bij de vrouwtjes dus.

speedboot 4

2. De colombo 26 bellagio

Nog zo’n gave moderne Italiaanse boot. Door de korte afmetingen is deze boot erg wendbaar en licht. De mooi schuin aflopende achterkant kan (net als bij veel superjachten en zeilboten) omklappen tot een ideaal zwemplateau, maar dat is het niet het enige waar deze speedboot over beschikt. Er is ook een automatisch inklapbare waterskie-stang, voor de echte watersport liefhebbers.
De Colombo is een van de grootste concurrenten van de Riva. De ontwerper van de Colombo was vroeger namelijk werkzaam bij Riva.

1. De Riva Aquarama Lamborghini

Het is een feit dat de Riva Aquarama Lamborghini een legendarische en unieke boot is. En voor diegene die van een beetje snelheid houden is het goed om te weten dat deze Aquarama de snelste ter wereld is. Dit mooie bootje staat bekend om zijn wit met blauwe design en zijn strak afgewerkte houten uitstraling.  Met dit exemplaar wil toch iedereen gezien worden?

Total
1
Share